(VIDEO) "Muppet" Tony Cetinski i "Svaka tvoja laž", dobitna kombinacija za letnji hit!

Autor:

Zabava

17.06.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voleli ste "Muppete"? Onda će te obožavati Tonyja Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.

RepublikaFoto: Paolo Gentilini
Toni Cetinski...

"Muppet" Toni, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka.

Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja.

Kako se sve skupa završilo, otkrićete, pogledate li video spot za novu pesmu Tonija Cetinskog "Svaka tvoja laž".

Celi scenario, ove otkačene priče, osmislio je sam Toni, a sve je u delo sproveo reditelj, Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove "General bez činova" i "Ja ne znam nikog boljeg od tebe".

- Hvala celom mom kreativnom timu i diskografu koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dela. Napokon imam svog dvojnika, u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu osobno. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji -  poručio je Toni.

Ovoga puta imamo prilike videti nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi cela kreativna ekipa, predvođena Tonijem.

Sudeći po svemu, ponovno su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonija Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se "uvući pod kožu".

Nova pesma "Svaka tvoja laž", dolazi sa izuzetnog, najprodavanijeg i nagrađivanog aktualnog albuma "Kao u snu", kojim je ponovno potvrdio status najtraženijeg regionalnog pevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Toni je na svoj savršeni način, pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav, koja ruši rekorde.

Subota, 22.06. rezerviran je za novu "postaju" spomenute turneje, Tašmajdan u Beogradu. Publika, kao i bend, ali i sam Toni, jedva čekaju trenutak kada će stati na pozornicu i krenuti kroz još jedno nezaboravno muzičko putovanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading