(FOTO) Sofija Milošević zbog Zorane doživela nervni slom, pa rešila da joj se osveti: Za sve je kriv ovaj muškarac!

Autor: Alo

Zabava

17.06.2019

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob dve plavuše i lepotice nastao je kada je Sofija raskinula sa fudbalerom Ademom Ljajićem, pa posumnjala da se njen bivši spetljao sa blogerkom.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Sofija i Adem...

- I Sofija i Zorana su gradske ribe, stalno okružene istim tipom muškaraca. Osim što su obe mršave, plave i estetski korigovane, one se kreću po istim restoranima i klubovima. Tako je došlo do toga da jedna drugu gledaju kao konkurenciju, a njihov korektan odnos završen je pre 2 godine kada je po gradu krenula priča da je Zorana u tajnoj vezi sa Sofijinim bivšim, fudbalerom Ademom Ljajićem - priča izvor i otkriva da je da je manekenka tada počela da se sveti blogerki:

- Kako je Adem bio Sofijina skoro pa jedina ozbiljna veza, pogodilo ju je što je posle nekoliko nedelja od raskida našao drugu i popularniju od nje. Ona nije ni proverila da li je to istina, već je odlučila da se na sve načine osveti Zorani da joj uništi svaku vezu u kojoj bude bila - tvrdi izvor i dodaje da je Sofija uspela da se umeša u gotovo sve veze svoje suparnice:

RepublikaFoto: instagram.com/zorannah/sofijamilo
Zorana i Sofija...

- Sofija je počela da startuje sve momke za koje je čula da je Zorana nešto imala.Prišla bi za njihov sto u klubu, lajkivala im fotografije na društvenim mrežama, a onda se u društvu hvalila da je muvaju Zoranini momci. To Zorani nije smetalo, sve donedavno kada se manekenka umešala u njen odnos sa novim dečkom Damirom Džumhurom - objašnjava izvor i tvrdi da je Zorana luda za teniserom i da ovoga puta ne želi da pusti manekenki da joj uništi vezu.

- Upravo zbog toga je doživela nervni slom kada je videla da Sofija na svom Instagramu objavljuje snimke na kojima je sa Damirom, a koje su stare godinu dana. Zorana je svog dečka Damira pitala šta to sve znači, a on je Miloševićevu odmah pozvao. rekao je da prestane da mu kvari vezu sa Zoranom i da mu njeni potezi nisu ni smešni ni zanimljivi. Ona se naljutila i izvređala i njega i blogerku, pa objavila još nekoliko zajedničkih snimaka - tvrdi izvor.

Foto: instagram.com/fikret_hodzic
Zorana i Damir...

-Kada je Sofija videla da je Damir stalno pored Zorane i da na ovaj način ne može da joj napakosti, počela je da priča zajedničkim prijateljima da je Damir voli i da želi da bude sa njom, te da joj stalno piše i govori da mu Zorana služi samo za sprdnju - otkriva izvor i objašnjava da je manekenka previše bahata i da ne može da podnese da njeni drugovi i udvarači imaju devojke.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading