(FOTO) Darko Lazić uhvaćen za volanom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić ponovo ugrožava ne samo svoj život nego i živote svih ljudi koji učestvuju u saobraćaju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Darko Lazić...

Naime, Srpski telegraf uhvatio je folkera kako upravlja vozilom marke mercedes, i to samo nekoliko meseci nakon napuštanja bolnice u kojoj je ležao četiri meseca posle teške saobraćajne nesreće, iz koje je jedva izvukao živu glavu. Da zlo bude veće, Darko je kolima došao kako bi video ćerku Lorenu, koja nije završila u autu očigledno samo zahvaljujući Ani Sević, koja je dovela na viđanje sa bivšim suprugom.

Na fotografijama koje je zabeležio naš fotograf vidi se Darko kako dolazi do jednog restorana na Novom Beogradu, gde su prethodno bile njegova bivša supruga Ana Sević i ćerka Lorena. Ana je nakon Darkovog dolaska izvela malu, a kada je videla da on vozi, odlučila je da se premeste u njen auto i lično ih je odvezla do jednog tržnog centra kako bi folker odveo ćerku u prodavnicu igračaka. Ana je ovim potezom sprečila možda i veću tragediju od one koju je Darko imao u oktobru, kada se u alkoholisanom stanju, pri velikoj brzini, isprevrtao i jedva ostao živ.

Darko je kolima došao kako bi video ćerku Lorenu, koja nije završila u njegovom autu zahvaljujući Ani

Kako bismo saznali zašto nakon toliko strašne nesreće, koja ga umalo nije koštala života, ponovo seda za volan i ugrožava ne samo svoju bezbednost nego i bezbednost svih učesnika u saobraćaju, pozvali smo Lazića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

RepublikaFoto: Prntscrin
Lazić...

Podsećanja radi, krajem oktobra, Darko je imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Pećinci-Brestač, kada je pri velikoj brzini skrenuo sa puta i isprevrtao se u obližnji kanal. Zbog toga što nije bio vezan sigurnosnim pojasom, Lazić je zadobio teške telesne povrede, opasne po život, zbog čega je smešten u KBC Zemun, gde je proveo dva meseca na lečenju. Nakon toga, prebačen je u rehabilitacioni centar, ali je isti napustio na sopstvenu odgovornost.

Foto: instagram.com/new_me911

Darku trajno oduzeta dozvola

Darko Lazić je u proteklih pet godina zaradio 12 prekršajnih prijava, zbog čega mu je trajno oduzeta vozačka dozvola. Zakon u Srbiji nalaže da nakon sakupljenih 18 kaznenih bodova sledi trajno oduzimanje dozvole, što znači da mora ponovo da polaže testove. Međutim, kako bi stekao pravo na polaganje, pevač će morati da prođe lekarske preglede da bi se ustanovilo da li je fizički spreman da učestvuje u saobraćaju.

Foto: ST/E. ČONKIĆ

Vujanić: Darka prijaviti policiji!

Profesor Milan Vujanić oštro je osudio Darkovu vožnju bez vozačke dozvole.

- Kod Darka je ponovljen prekršaj, dakle, nije prvi put da seda za volan bez dozvole. Njemu po zakonu sleduje kazna zabrane polaganja, materijalne kazne i, naravno, kazna zatvora. Za teške prekršaje, kao što je ovaj, dobija se kazna zatvora do 15 dana. To je čovek koji se ponaša kao da za njega ne važi zakon. Na sve to je javna ličnost i njegov uticaj na javno mnjenje je veliki, a on promoviše nezakonito ponašanje. To da je uradio jedan ministar, morao bi da podnese ostavku. Lazić, uz to, ugrožava živote svih učesnika u saobraćaju, zato snimke koje ste napravili morate da dostavite MUP. Budući da Zakon o saobraćaju u Srbiji propisuje da nakon sakupljenih 18 kaznenih poena sledi oduzimanje vozačke dozvole, pevaču će u toku sledeće godine biti trajno oduzeta dozvola - rekao je Vujanić za Srpski telegraf.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maka

17.06.2019 12:42

Treba mu suditi i smestiti ga u zatvor za njegovo dobro.

Odgovori 13 0
Gale

17.06.2019 12:59

Opšta opasnost na putu!

Odgovori 12 0