Nataša Bekvalac se gorko kaje zbog poroka: Slagala sam ćerku i rekla da sam prestala!

Autor:

Zabava

15.06.2019

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac priznala je da je imala porok, a radilo se o cigaretama.

RepublikaFoto: PRVA/printscreen
Nataša Bekvalac

Pevačica kaže da je bila u začaranom krugu, da je stalno ostavljala i da im se stalno i vraćala. Ona je priznala da je posle velikog stresa, posle 30. godine krenula da konzumira cigarete. 

Bekvalčevoj je najveći problem bila griža savesti koju je imala prema svojoj ćerki, jer je smatrala da joj daje loš primer. 

- Startujem poprilično dobro, ali nekako društvo me povuče. Ali pogodi se atmosfera i kažem uzeću samo jedno. I priuštim se bi taj gušt. Noć povuče jutro, ujutru onda uz kafu. I to nikada nije jedna cigareta - pričala je Nataša.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Nataša Bekvalac

- Evo ja nikada nisam bila mršavija. U trenutku kad sam ostavila cigarete, meni se zdravlje popravilo. I nije mi se povećao apetit. To je strašan osećaj, kada dete učiš iskrenosti i da bude dosledno, a onda u jednom momentu shvtiš. Ja sam se krila od Hane. Slagala sam je. Ali da ne bih urušila sliku o sebi, krila sam se. Baš me zabolelo kada sam u novogodišnjoj želji videla Haninu želju da mama ostavi cigarete - rekla je pevačica u emisiji "Na prvom mestu".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milana

15.06.2019 16:41

Laže svoje dete a laže i sebe.