(FOTO) Pre Ane i Marine, Darko Lazić bio je ludo zaljubljen u ovu vatrenu crnku!

Autor: Blic

Zabava

13.06.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić sada je u srećnoj vezi, a još uvek nije zvanično razveden od Ane Sević.

RepublikaFoto: Prntscrin
Darko Lazić...

Iako je sa Anom bio u braku, kraj ljubavi je ipak usledio, a par bi uskoro trebalo i zvanično da se razvede.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Ana i Darko...

Pre Ane Sević, pevač je bio zaljubljen u devojku sa kojom je čak planirao i zajednički život. Godinu dana pre nego što je upoznao Anu, Darko je ludo voleo Draganu.

- Taman kad se zaljubio do ušiju, Darko je okončao vezu. Niko ne zna šta se zapravo desilo, ali pretpostavljamo da je do rastanka došlo zbog njene ljubomore. Oni su bili baš zaljubljeni i srećni, ali je Darka počelo da guši to što ga Dragana stalno provera i prebacuje mu neke nebitne sitnice. Trudio se da joj ne daje povoda za izlive ljubomore, često ju je vodio na svoje nastupe, bili su zajedno na Kopaoniku za Novu godinu, a skoro su i živeli zajedno. Ali puče i ta veza - rekao je posle raskida 2013. godine njegov dobar drug za beogradske medije.

Nakon što je raskinuo sa Draganom, pevač je posle godinu dana upoznao Anu, sa kojom je sklopio bračnu zajednicu i imaju ćerku Lorenu. Ipak, usledio je razlaz, a Darko je ljubav pronašao u zagrljaju verenice koja je sada trudna.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko i Marina...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading