Milica Pavlović ishvalila Breninog sina: Super se slažem sa Stefanom!

Autor:

Zabava

14.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović pohvalila se pregledima na Jutjubu, gde je do sada skupila oko pola milijarde pregleda na pesmama, a za Srpski telegraf je otkrila da se odlično slaže sa Stefanom Živojinovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Milica Pavlović...

Na Pavlovićkinim nastupima već duže vreme mnogi primećuju Stefana kako je posmatra i uživa u separeu dok Milica peva, pa su mnogi počeli da ih povezuju i govore da su u emotivnoj vezi.

- Što se Stefana tiče, ta cela priča da smo u vezi mi je simpatična i pomalo smešna, ali mediji uvek vole da nagoveštavaju neke stvari! Stefan i ja se inače super privatno slažemo i prija mi njegovo društvo. Inače, kada bih morala da biram između karijere i partnera, uvek bih izabrala karijeru. Jer ako me neko zaista voli, taj neće tražiti od mene da zapostavim posao i njega stavim na prvo mesto. Isto tako znam da ja ni od koga to ne bih zahtevala. Hoću da budem nezavisna žena, svoja na svome, a ako se nađe osoba koja će u svemu bez pardona da me podržava, samo mogu da budem srećna što sam takvog partnera našla. To je sve što mogu da kažem na tu temu - rekla je Milica za naš list.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanzivojinovic
Stefan Živojinović...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brankica

14.06.2019 05:19

Da im poverujemo?