Humanost na delu: Zvezde svirale i pevale za Jelenu!

Autor:

Zabava

13.06.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da među muzičkim zvezdama i dalje postoji izražena humanost potvrđeno je u Svilajncu gde su se na poziv Borka Radivojevića estradne zvezde okupile da pevaju na donatorskoj večeri za pomoć Jeleni Šoldić.

RepublikaFoto: Promo foto

Priča o devojčici iz njegovog rodnog kraja koja uprkos teškom siromaštvu u neljudskim uslovima završava srednju školu bez ijedne četvorke ganula je kralja harmonike koji je okupio ekipu humanih kolega da nastupe za prikupljanje sredstava za Jelenu i njenu mamu. 

Sala je bila ispunjena do poslednjeg mesta onima koji su želeli da čuju Slađu Alegro, Aleksandru Mladenović, Oliveru Cokić, Aleksandru Bursać, Mirjanu Mirković, Biljanu Marković, Srećka Krečara, Mikija Gajića, Miloša Brkića, Radeta Kosmajca, Filipa Bulatovića, Samo Boba i druhe kako uz svirku najtraženijeg orkestra na Balkanu izvode brojne hitove, a žurka je potrajala do kasno u noć.

Medju onima koji su pokazali posebnu humanost je i Bobi Dinić, muzički producent iz Berlina, koji je ispred svoje firme Bobi Dinda uručio devojčici ček na 200 hiljada dinara ali i Borkova ćerka Anastasija, koja je odabrala i poklonila odevne kombinacike za Jelenu i njenu mamu, a Jelena je vidno ganuta izašla na početku programa i zahvalila se svima.

RepublikaFoto: Promo foto

Sva sredstva koja su prikupljena biće poklonjena Jeleni i iskorišćena za gradnju kuće na zemljištu koje je dobila od opštine Petrovac na Mlavi, i u kojoj će konačno moći da živi pristojno. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading