(FOTO, VIDEO) "DA MI DAŠ U VENU": Milica Todorović provocira novom pesmom!

Autor:

Zabava

13.06.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Todorović je publiku navikla na hitove, a onaj koji je danas objavila biće jedan od onih o kojima će se dugo pričati.

Foto: Nemanja Dedović
Milica Todorović...

"Doza otrova" je naziv njenog novog singla, a pesma obiluje provokativnim stihovima. Ipak, Milica je ostala dosledna prepoznatljivom zvuku, koji poziva na ludi provod!

"Malo se smejem, malo suze krenuo, kao da nisam normalna! Trebaš mi, trebaš da mi daš u venu novu dozu otrova" glasi jedan od stihova novog letnjeg hita u izvođenju Milice Todorović.

Uvek nasmejana, vesela i duhovita, Milica je u spotu za novu pesmu prava zavodnica! 

Njena poslednja dva singla prošla su fenomenalno, pesma "Ista ja" izvodi se na svim klupskim nastupima, a duet za Mirzom Selimović "Avet" nosi epitet jedne od najemitovanijih pesama na domaćim radio stanicama.

Milica je ponosna na novi singl, a kako ističu njeni bliski saradnici, nikada nije bila zadovoljnija novim pesmama koje će uskoro predstaviti publici.

Pošlušajte novi singl Milice Todorović "Doza otrova"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
hor

13.06.2019 17:30

divan naslov da pevaju dečica koja su njena publika

Odgovori 0 27
Maja

14.06.2019 09:11

@hor - Iako je ironija ne mogu da dam pozitivan. Naslov je užasan. Treba to prijaviti vlasnicima Youtubea da se skine ta pesma jer ona reklamira drogu.

Gaga

13.06.2019 19:50

Ja bih zabranio ovu pesmu "DA MI DAŠ U VENU" i kaznio ih za reklamu droge.

Odgovori 18 0