Goca se pojavila na sudu kako bi se suočila sa Marinkovićem: Pevačicu dočekalo neprijatno iznenađenje!

Autor:

Zabava

12.06.2019

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan i Ivan Marinković danas su imali suđenje u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu zbog neplaćanja alimentacije, međutim tamo je usledilo neprijatno iznenađenje budući da se Marinković nije pojavio na ročištu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove zvezde
Goca Tržan

Ovo je treća krivična prijava koju je Goca podnela protiv bivšeg supruga zbog neplaćanja alimentacije za njihovu ćerku Lenu, a dug iznosi oko 500.000 dinara.

Odsustvo Ivana Marinkovića, ipak, nije uticalo na održavanje ročišta, a pevačica se u pratnji svog advokata u sudnici zadržala oko pola sata.

Foto: Prntscrin
Ivan Marinković

- Ivan se nije pojavio, ali to nije bio razlog za odlaganje. Ovo je krivični postupak za delo nedavanje izdržavanja. Naglasio bih da je ovo treći krivični postupak koji se vodi. Imamo dva postupka gde je Ivan proglašen krivim i osuđen na uslovnu kaznu. Nije isplatio ni dinara od momenta razvoda, imao je dve uplate od majke i jednu je uplatio učesnik rijalitija - rekao je Gocin advokat Branislav Bogdanović za jedna beogradski mediji.

Otkako su se 2011. godine razveli Marinković nije dao nijednu ratu, osim što je njegova pokojna majka jednom uplatila manji iznos, dok je drug put bivši učesnik "Parova" Alen Azarić uplatio 500 evra za njega.

- Obavezuje se da isplati sve alimentacije kada izađe, ali dosad to nismo doživeli. U javnosti stvara sliku sažaljenja, a Gocu predstavlja kao zlu ženu, koja želi da mu uzme imovinu i ostalo. Znam od početka kako je išlo, to nije istina - dodao je Gocin advokat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

12.06.2019 13:52

Staviti mu zabranu na isplatu honorara iz Parova.

Odgovori 10 0