Tamna strana Darka Lazića! Komšija pevača otkrio: Kuća mu ide na doboš za dugove?!

Autor: Scandal

Zabava

12.06.2019

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnička pesma Darka Lazića naišla je na odličan odziv publike, te je tako "zaradio" preko pet miliona pregleda na YouTube-u za nedelju dana.

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić...

Ipak, prema ispovesti koju je njegov prvi komšija iz Brestača dao za Scandal, pevač se navodno ne smiruje, te se pribojava za Lazićevu sudbinu.

- Ma nikako da se smiri! Otac i majka mu se pojedoše od brige, a on samo na kafanu i piće misli! Niti vraća dugove, niti se trudi da nešto uštedi! Kuća nova stoji onako nedovršena, a beba samo što se nije rodila! - počeo je priču komšija za spomenuti nedeljnik.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

- Vidim da dolaze i neki u besnim kolima, verovatno ga jure za dugove. Jadna ona mala Marina (prim.aut. emotivna partnerka Darka Lazića koja je trenutno u drugom stanju). tako je mlada, a već ima ozbiljne muke. Darko kao da se u kafani rodio, čim otvori oči, juri negde da zasedne. Sve tera po starom, ništa to ne valja. Vidim kako priča da će da se useli u novu kuću, ali čisto sumnjam. On dugove ima, poroka se ne odriče i ne misli na budućnost. Da sve bude gore, i dalje se zadužuje! Ma kao da su mu vrane mozak popile! - dodao je komšija, a potom zaključio:

- Kako je opet krenuo po starom, ta će kuća, plašim se, da ode na doboš za dugove jer njega odavno jure ti kojima duguje!

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duško

12.06.2019 09:04

Gde su mu rodjaci, drugovi i prijatelji da mu pomognu?