Severina i Igor idu u zatvor!

Autor:

Zabava

11.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatsko tužilaštvo pokreće postupak protiv Severine i Igora Kojića zbog veštičarenja, vradžbina i indirektnog pokušaja ubistva biznismena Milana Popovića. Snimci sa sigurnosnih kamerama pokazuju da je Igor 28. maja ove godine pokušao da napakosti biznismenu i napravi mu velike probleme.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ, Privatna arhiva
Severina i Igor...

Kako tvrdi naš izvor za Srpski telegraf, postupak će biti pokrenut protiv bračnog para Kojić pred hrvatskim pravosudnim organima jer se nedozvoljena radnja desila na teritoriji države Hrvatske.

- Velika prašina se podigla u Hrvatskoj zbog toga jer je Severina poznata pevačica, a Milan ugledan biznismen. Komšije i narod nisu potpuno informisani o takvim stvarima, pa je nastala i opšta panika kada su čuli da se tako nešto dešava neposredno pored njih. Nikome nije svejedno jer su to paranormalne stvari. Vršili su i pritisak na Popovića, koji je morao nakon toga da se obrati pravosudnim organima i sve je sada na tužilaštvu, ali svakako to neće proći nekažnjeno. Strašno je da jedna žena i majka sebi dozvoli takve stvari, ali sada neka odgovara za nepromišljene i sektaške postupke onaj ko je zaista kriv. Mi verujemo da će sudstvo i tužilaštvo raditi svoj posao savesno i stručno i osuditi ovakav vid ponašanja da se nekim slučajem ne bi ponovio - zaključuje naš izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor i Severina...

Milan: U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću

Povodom ovog slučaja, pozvali smo Milana.

- U toku konsultacije sa hrvatskim državnim tužiocem rečeno mi je da se sveća pali na nečijem pragu kada mu se preti smrću, kao simbol da je ugasio. Nažalost, oni to ne mogu da pišu u svom izveštaju, ali iz njihove bogate prakse znaju da sveća na pragu ima samo to značenje - rekao je Popović za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: Printscreen
Milan Popović...

Advokat: Pritvor i novčana kazna

Da proverimo o čemu se radi, pozvali smo advokate i sektologe koji su za Srpski telegraf potvrdili da je to kažnjivo po zakonu, a sektolozi su nam otkrili da je to delo veštičarske i sektaške grupe pod nazivom VIKA.
Advokat Svetozar Vujačić rekao je da za to postoji prekršajna kazna i objasnio:
- Postoje kazne predviđene za to delo u prekršajnom zakonu, a to su do dva meseca zatvora i novčana kazna.

Podsećamo da je u javnost dospeo snimak na kome se jasno vidi da Igor Kojić izlazi iz automobila audi i ostavlja sumnjivu napravu ispred Popovićeve kapije. Ispostavilo se kasnije da je u pitanju sveća visine 30 centimetara sa mnogo zapaljivog materijala u sebi i sa katranom, koji je curio, što je svima bilo jako čudno.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ovo sveća je nađena ispred Milanovog dvorišta...

Sektolog: Taj predmet simbolizuje smrt

Sektolog Slađan Mijaljević rekao je da je to što su uradili u sektaškim krugovima poznat čin i simbolizuje sve loše i dodao:

- Zapaljena sveća sa katranom simbolizuje sve loše, od propasti zdravlja do smrti. Drugi sektolog Dimitrije Pastuović otkrio nam je da je to delo veštičarske grupe VIKA i rekao:

- To je, kako oni iz veštičjeg udruženja VIKA kažu, bacanje malera koje ima za cilj izazivanje loših stvari i na kraju kao krajnji ishod smrt.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading