Estradna mafija preti Laziću zbog dugova: Završićeš kao Šaban ako budeš pio i drogirao se!

Autor:

Zabava

10.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču Darku Laziću trenutno kipi pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a koji mu sada prete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli pevač Šaban Šaulić!

RepublikaFoto: Prntscrin/ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić...

Naime, pevač je u nekoliko navrata i pre udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevač duguje jednom estradnom menadžeru sumu novca od oko 300.000 evra, a te pare je potrošio i za lečenje i za kupovinu skupih automobila i motora.

- Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, letovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za lečenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon lečenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu - tvrdi naš izvor i dalje nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko u problemu...

- Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pesmu i počne da peva što pre, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti. Poručili su mu da će proći kao Šaban Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj folk zvezdi glave došla estradna mafija jer nije hteo da potpiše ugovor i radi sa njima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić...

Poručili su mu da će proći kao Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj zvezdi glave došla estradna mafija

Podsećamo da je Šabanov vanbračni sin Robert Omaljev izneo tvrdnje da je pevača ubila estradna mafija jer nije hteo da radi sa njima i da nije hteo da potpiše ugovor koji su mu nudili. Povodom svega ovoga pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja se nije javljao na telefon.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko završio na psihijatriji

Pevač Darko Lazić je prinuđen da se leči kod psihijatra jer ne može da se oslobodi loših misli i košmara koji su nastali kada je doživeo saobraćajku. Po savetu svojih najbližih, Darko je odlučio da krene na psihoterapiju kako bi savladao probleme s kojima se suočava. Njemu se dešava da u toku dana često menja raspoloženje, napet je, nervozan, ljut. I noću ima košmare, sanja nesreću, slupan automobil, bolnicu. Shvatio je da mora da reaguje, pa je potražio i stručnu pomoć psihijatra, ali je proces vrlo spor, pa je potrebno vreme da sve dođe na svoje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading