Istina je! Oglasila se Goga Sekulić povodom priče o razvodu!

Autor:

Zabava

09.06.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić otpratila je nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama. U javnosti se podigla ogromna prašina, pa su se pokrenule i priče o rastanku, danima nakon krštenja sina.

RepublikaFoto: Promo foto
Goga Sekulić...

Po prvi put, Goga se po ovom pitanju javno oglasila, pa ispričala pravu istinu o svemu. 

- Telefon gori. Ne znam šta se dešava", počela je ona, koja je želela sve da obavi brzo, kako se u "Premijeru" uključila sa puta: "Iskreno da. Pre nekoliko dana i to su neki moji lični razlozi - rekla je Goga. 

Pevačica je napomenula da je trenutno zbog poslovnih obaveza vezana za Beograd, a da je Uroš iz istog razloga i te kako vezan za Cirih.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Brak joj na klimavim nogama

Sinčić je sve vreme sa njom, ali "nije joj u planu da se razvodi". Ipak, nije želela da precizira da li je u pitanju bila neka svađa ili kakva kriza u zajednici. 

- Ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako to izgleda kad otpratiš muža- izmamila je svima osmeh ona. 

- Ne bi trebalo za sad da brinete, vi znate da sam ja iskrena i direktna - dodala je ona te otkrila da se sa Urošem čula telefonom, bez obzira na to što se više ne prate na Instagramu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading