Nije znala šta je snašlo: Posle ove posete Kiji se menja život iz korena, sve je njeno?!

Autor: svet.rs

Zabava

09.06.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kristina Kija Kockar prošle godine izgubila je oca Miloša Kockara, koji je pored ćerke za sobom ostavio i suprugu Katu, koja živi u Nemačkoj.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar...

Spekulisalo se da Kockareva navodno nije u dobrim odnosima sa Katom, suprugom svog oca i svojom maćehom.

Međutim, magazin "Svet" piše da su, naprotiv, dobre, što potvrđuje to da je Kata nedavno posetila Kiju u Srbiji:

- Kata je imala nekoliko slobodnih dana i rešila je da poseti Kiju. One se redovno čuju, iako se ne viđaju često pošto ova živi u Nemačkoj. Kati je bilo veoma žao kada je saznala da su Kiji otkriveni tumori na dojci i pošto je već kupila kartu, zvala ju je i najavila svoj dolazak. Kija ju je sa oduševljenjem dočekala i zajedno su u Beogradu provele dva dana, a onda otišle u Zrenjanin, gde su posetile grob Miloša Kockara, kome je bila godišnjica smrti - priča izvor.

- Iako su mnogi pričali da su njih dve na ratnoj nozi, Kija i Kata od prošle godine redovno su u kontaktu. Što se tiče nasledstva, lako su se dogovorile oko svega, jer Kata , koja je poreklom iz Hrvatske, živi i radi u Nemačkoj, pa je tako vanbračnoj ćerki pokojnog muža sve prepustila - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

09.06.2019 17:02

Gospodji Kati svaka čast. A Kija da podigne ocu spomenik, ako još nije, i da redovno obilazi grob i nosi cveće. Kao i njena majka koja živi u Zrenjaninu.

Odgovori 14 0