Isplivala prepiska Andreane Čekić i Ivana: Pevačica optužila bivšeg muža za prevaru, a on ovako pokušavao da se opere od svega!

Autor: Blic

Zabava

08.06.2019

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić i njen bivši suprug Ivan Miladinović nisu više u dobrim odnosima, a sada je isplivalo još detalja njihovog braka.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen/instagram.com/andreanacekic
Gabrijela Pejčev...

Pevačica je rekla da je njen bivši muž u vezi sa Gabrijelom Pejčev sa kojom je bio i dok su bili u braku, pa su se njih dve "prepucavale" preko društvenih mreža. Sada su se pojavile poruke koje su Andreana i Ivan razmenjivali kada je njihov brak bio pri kraju.

- I ja sam propratio ovih pet dana i te kako. Trudim se da ne izgubim ženu mog života zbog jedine greške, poruke nebitne - napisao je Ivan, a onda mu je Andreana odgovorila:

- I to što si se kleo u Tijanu svoju, to obavezno idi u crkvu, pošto ti veruješ u to.

Ivan je nastavio da se pravda i da pokušava da ispravi štetu.

RepublikaFoto: e-stock/Katarina Mihajlović
Andreana i Ivan...

- Nikada te ne bih izdao, niti prevario, niti sam. Tu sam pogrešio i molim te da mi oprostiš, ako možeš, ono što mogu obećati da se više ništa tako neće ponoviti. Kleo sam se jer te volim. Ne želim da te izgubim. Nisam birao sredstva. Ako možeš da me razumeš da se kajem i da sam očajan što sam to uradio - naveo je Miladinović.

Njegova još uvek zakonita supruga nije htela da popusti.

- E, vidiš. Ti nikad ne biraš sredstva, a to sam znala. Zato tebi čovek ne može verovati - napisala je Andreana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gaga

09.06.2019 17:13

Andreana svaki dan pokušava da se opere.