Milan Popović otkrio sve o misterioznom paketu koji mu je ostavljen ispred kuće: Severina i Igor Kojić hoće da me proteraju iz Zagreba!

Autor: Blic

Zabava

08.06.2019

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspešni biznismen otkriva da je pojačao mere bezbednosti od trenutka kada mu je Kojić ostavio sporni predmet ispred kuće i otkriva šta će preduzeti kako bi zaštitio sebe i sina kojeg ima sa pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com/severina, Privatna Arhiva
Igor, Severina, Milan...

Kralj bakra Milan Popović još uvek čeka konačne informacije od nadležnih službi kako će procesuirati postupak Igora Kojića, Severininog muža, koji je pred njegovu kuću ostavio zapaljivi predmet. On otkriva šta ga je zapravo dočekalo ispred dvorišta kada je doputovao u Zagreb.

- Taj misteriozni objekat je nalik na sveću, ali nije samo sveća jer se vidi da je na tome rađeno. Taj objekat ima okvir od sveće i unutra je napunjen katranom. Taj okvir je razrezan kako bi taj katran curio. Na tome je neko radio sa nekom namerom, da li da se zastrašim, odem iz Hrvatske ili da me unište materijalno. Neka pretnja jeste i neko zastrašivanje.

Da li ste u tom trenutku bili u kući?

- Nisam, vratio sam se ubrzo nakon što je taj predmet ostavljen. To je bilo na ulaz na koji prolazim kolima u dvorište kuće. Bio sam u šoku jer nisam shvatio o čemu se radi, trebalo mi je neko vreme da vidim o čemu se radi i kako da se postupim. Prišao sam i video šta je, osećao se miris katrana jer je gorelo, ali ga je vetar ugasio pa nije dogoreo do kraja.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović...

Šta kažu nadležni: šta je mogao biti taj paket, da li su tako nešto viđali i ko to može da napravi?

- Igrom slučaja taj isti dan Igor Kojić je taj isti predmet nosio na vrata bivšem PR menadžeru Severine Edvinu Softiću. On mu je zalupio vrata, a kasnije je taj isti objekat našao u liftu zgrade gde živi. Ja sam prijavio slučaj policiji, a oni su me pitali da li želim da podnesem tužbu protiv nepoznatog lica. Rekao sam da želim prvo da pogledam na kameri ko bi to mogao da bude i da tada odlučim kako da postupam. Jer u slučaju da je krivično delo, nadležne državne institucije bi trebalo da preuzmu progon. Samo u slučaju kada bi oni odustali, ja bih podnosio krivičnu ili prekršajnu prijavu. Činjenica je da se radi o pokušaju zastrašivanja i pretnjama.

Kako ste reagovali kada ste videli da je na snimku Igor Kojić?

- Da sam taj dan u Zagrebu znali su samo Igor i Severina Kojić, jer sam tamo bio zbog nekog savetovanja. Nikom drugom se nisam javio i nikog drugog nije bilo u kući, samo su oni mogli da znaju da sam taj dan u to neko vreme u Zagrebu. Moja prva sumnja je i bila, što sam i rekao u policiji, da se radi o Severini i Igoru Kojiću, pošto drugih osoba koje bi mogle da mi žele loše i ne postoje, a posebno ne u Hrvatskoj.

Da li mislite da je Igor to uradio samoinicijativno ili u dogovoru sa Severinom?

- Mislim da Igor Kojić ne radi ništa samoinicijativno, već sve u saglasnosti sa Severinom. Mislim da je to organizovani pokušaj da se ja zastrašim i oteram iz Hrvatske pošto Severini smeta što sve svoje vreme u Hrvatskoj provodim sa starijim sinom i da mi to daje neku prednost možda na sudu, ukoliko sud tako odluči da dete pređe da živi sa mnom.

RepublikaFoto: e-stock/K. BAČETIĆ, Privatna arhiva
Igor i Severina...

Da li osećate da je ugrožena vaša bezbednost i bezbednost vašeg sina?

- Sve zavisi o čemu se ovde radi, ne bih ulazio u te priče o magiji i tim namerama koje postoje. Činjenica je da sam pojačao rad službe bezbednosti i preduzeo sam sve zakonske mere kako bih se zaštitio od mogućih budućih provokacija tog tipa.

Šta su sledeći koraci?

- Sada čekam poziv policije ili tužilaštva koji bi morali ili sami da podnesu krivičnu prijavu ili da zovu na dalje konsultacije ili traže više materijala. To su kamere koje su na mojoj kući, imam ih 16, a Igor je snimljen na četiri i nema sumnje da je on postavio taj objekat. Imam puno poverenje u rad institucija, do sada su savršeno obavljali svoj posao. Očekujem poziv i informaciju jer je to bitno za drugi postupak. Pitanje koje ja sada postavljam je kako takav čovek koji meni želi nešto loše može da se nalazi u blizini mog sina i da odrasta uz takvu osobu. To bi moralo da bude zabranjeno ili ograničeno na neki način.

Hoćete li tražiti, ako se pokrene postupak protiv Igora, da mu bude ograničen prilaz vašem sinu?

- Suviše je rano za to, dok ne saznamo koja je namera bila i šta su hteli da postignu time. Dajte da prođe neko vreme da moji pravni savetnici dobiju informacije šta se dešava. U ovom trenutku mislim da bi to bila jedina ispravna odluka.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ, Privatna arhiva
Severina i Igor...

Severina je povodom ovog nemilog slučaja rekla kako je to vaša režija zbog odluke suda koja je bila sutradan?

- Samo pitanje upravo ukazuje na paradoks, jer kako sam ja dan ranije mogao da znam šta će se desiti sutradan. Ovaj događaj je bio dan pre ročišta što samo ukazuje da je postojala neka namera koja je imala veze sa tim, ukoliko su to neki magijski rituali u koje ja ne verujem. Ali sama izjava da sam to iscenirao dan ranije je bezuspešan i očajnički pokušaj da se situacija preokrene ili makar javno mišljenje o svemu tome, s obzirom na to da nemaju opravdanje za taj nemili događaj.

Da li se nazire kraj postupka u vezi sa ravnopravnim roditeljstvom?

- Kraj se ne nazire, a morao bi da se nazire jer se ovaj postupak vodi već šestu godinu. Severina je pokrenula taj spor, koji se u jednom trenutku završio, ali sam ga ja ponovo pokrenuo jer sam bio nezadovoljan sudskom odlukom u Zagrebu. I, evo, taj moj spor se vodi već pet godina, što je van svih rokova u kojima se odlučuje o dobrobiti dece.

Ovih dana se piše da čekate trećeg sina sa Bojanom, sa kojom već imate sina Milana?

- Jako sam srećan jer čekam trećeg sina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading