Kojići sve bliži razvodu braka: Igor ostavlja Severinu, jer ne može da mu rodi dete!

Autor:

Zabava

08.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić trenutno prolaze kroz do sada najtežu krizu u braku, a kako piše u najnovijem broju nedeljnika Svet, Kebin naslednik hoće da ostavi Seve zbog toga što ne može da mu rodi decu!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Igor i Severina

Igor je dugo vagao da li da stavi tačku na brak sa pevačicom jer se potajno nadao da će ona ostati u drugom stanju, ali je na kraju ipak bilo jasno da ona ne može da mu rodi naslednike.

- Bez obzira na to što su Severina i Igor na sve načine pokušali da ona ostane u drugom stanju, to u ovom trenutku nije moguće, a sve je pogodilo Kebinog sina. On se dugo nadao da će Severina ipak na kraju uspeti da zatrudni i da mu rodi decu, ali se ispostavilo da su šanse za to minimalne. Prethodnih nekoliko meseci par je posećivao čak i ljude koji se bavim magijom, bele magove i proroke kako bi im pomogli da Severina zatrudni, ali ni to nije uspelo. Igor je pričao i sa ocem o tome da se razvede od supruge, ali mu je Keba savetovao da o svemu još jednom razmisli, na šta mu je on odgovorio da je sve odavno jasno - priča naš izvor.

Ni posete magovima nisu mogle da pomognu da Seve ostane u drugom stanju

Kako magazin Svet prenosi, mnogi stručnjaci su već odavno pevačici predvideli raspad braka, pa pevačici ne cvetaju ruže trenutno ni na emotivnom ni na poslovnom planu.

- Severinin brak sa Igorom neće opstati, tu nema uspeha, kao ni uspeha u njenoj karijeri. Ona će morati mnogo da radi na sebi i karijeri jer je već počela da gubi identitet. Igora i Severinu, nažalost, ne vidim zajedno. Oni su već imali poprilično mnogo problema i u narednom periodu doći će do definitivnog razvoda braka. Igor je hteo da ostane sa Severinom i terao je sve vreme da mu rodi dete, ali i to je palo u vodu. Severina na sve načine pokušava da zatrudni, ali, nažalost, njoj će teško to poći za rukom. Ona je već imala spontani pobačaj i teško će sada ostati u drugom stanju - naveo je izvor za magazin Svet.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Milan Popović prijavio Kojiće policiji nakon sumnje da su mu ispred kuće ostavili eksploziv

Inače, Severina i Igor su u prethodnih nekoliko nedelja bili u žiži javnosti zbog toga što su u klinču sa bivšim suprugom pevačice Milanom Popovićem, kom su smeštali spletke preko crne magije.

Podsećanja radi, zbog sveće koju je Igor Kojić ostavio ispred Popovićeve kuće reagovala je zagrebačka policija. Iako je ekspertizom utvrđeno da ostavljeni predmet nije eksplozivan, nadležni misle da se ovaj potez može shvatiti kao neka vrsta zastrašivanja, pa su na informativnom razgovoru u policiji završili Milan, koji je napravu primetio i sklonio, i Igor, kog su sigurnosne kamere snimile ispred doma Severininog bivšeg muža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading