Vežu je bolne uspomene: Ceca 20 godina nije kročila na OVO mesto u Beogradu!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

07.06.2019

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Ceca Ražnatović 20 godina nije posetila samo jedno mesto u Beogradu za koje je vežu bolne i teške uspomene.

RepublikaFoto: instagram.com/craznatovic_official
Ceca Ražnatović...

Naime, pevačica je 15. januara 2000. godine izgubila supruga Željka Ražnatovića Arkana, kada je on sa dvojicom prijatelja ubijen u novobeogradskom hotelu “Interkontinetal”!

Ceca je tom prilikom bila u hotelu i svog ranjenog supruga prevezla u bolnicu, a sve to ostavilo je na nju teške posledice.

- Ceca od tog dana nikada više nije kročila u taj hotel! Prosto, nije mogla jer su joj jezive scene bile dugo pred očima! Čak i kada su njeni bliski prijatelji pravili neka slavlja na tom mestu, ona se nikada nije pojavljivala, a svi su je razumeli bez ljutnje - navodi izvor.

Ražnatovićka je u jednoj svojoj ispovesti potvrdila da nakon te 2000. nikada nije više kročila na mesto strašnog zločina.

- Za mene je to mesto Željkov grob. Nikada se čovek sa tim ne pomiri, ali morala sam da naučim da živim sa svim strahotama koje su mi se desile - rekla je Ceca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading