Toni Cetinski iskreno o kobnoj saobraćajki: Ako sam kriv, neka me osude!

Autor:

Zabava

06.06.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevaču Toniju Cetinskom nedavno je počelo suđenje zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je nastradao Ibrahim Kevljani (62), pa je pop zvezda sada za Srpski telegraf izjavila da se nada kako će pravda biti zadovoljena.

Foto: ST/D. KADIĆ
Toni Cetinski

Naime, Cetinski kaže da je odluke suda i dalje neizvesna, pa misli često skrene na muziku i koncert koji uveliko sprema na beogradskom stadionu Tašmajdan.

- Nemam mnogo toga da kažem na temu suđenja i toga kakvu odluku će sud da donese zbog saobraćajke koja me je zadesila. Ako sam kriv, osudiće me, ako nisam, neće, a ja verujem u pravdu, tako da nisam u strahu da nešto može da krene po zlu. Sudinica je odlična, nisu pod uticajem nikoga i rade svoj posao kako treba. Nadam se samo da će sve da protekne kako treba jer je slučaj vrlo specifičan. Svakako da se nadam najboljem.

Moj tata mi je jednom rekao: "Ako nemaš šta pametnije da radiš, onda uzmi i pevaj!"

Šta si spremio publici na koncertu koji ćeš održati na stadionu Tašmajdan?

- Publika, pre svega, može da očekuje dobru zabavu, opuštenu atmosferu, a, naravno, spremio sam i neka iznenađenja. Biće tu dosta balada, brzih pesama, neki čvršći pop i rok. Biće za svakoga ponešto. Bitno je da se svi te večeri družimo i da uživamo u muzici.

Goste nećeš otkrivati sve do koncerta?

- Ne bih otkrivao ko će da nastupi sa mnom, ali mislim da oni koji prate moj rad već unapred mogu otprilike da naslute koji su to izvođači koji će se pojaviti.

Pojavio si se na jednom događaju ove nedelje sa ocem? Otkud to?

- Kad je on ustao iz svoje fotelje i bio budan u vreme u koje bi inače spavao, onda mora da je bio neki važan događaj. Šalu na stranu, drago mi je da je bio sa mnom. Nema puno prilike da me prati na poslovnim događajima.

Da li su roditelji bili od početka za to da kreneš da se baviš muzikom?

- Uvek sam imao podršku roditelja da krenem ovim putem. Imao sam sreće. Nisam iz porodice koja uslovljava decu da završe ne znam ni ja kakve škole po njihovoj želji. Nikada me nisu silili da se bavim muzikom, a nisu me ni odvraćali od te ideje. Pustili su me da sam odlučujem.

Postoji li neki savet roditelja koji i danas pamtiš, a dali su ti na početku karijere?

- Ima jedna šaljiva izjava mog tate. Rekao mi je jednom: "Ako nemaš šta pametnije da radiš, onda uzmi i pevaj!" To me uvek nasmeje!

Čini se da si u Beogradu samo kad su dodele nagrade u pitanju? Dolaziš li nekada privatno, a ne poslovno?

- Moja publika ovde me uvek dočeka raširenih ruku. Naravno da dolazim i privatno u Beograd, naravno, kad mi obaveze to dozvole.

Podsećamo, Toniju se sudi zbog sumnje da je 3. novembra 2017. godine izazvao saobraćajnu nesreću u centru Rovinja. Prema optužnici, on je tog dana u Pustoj ulici mercedesom pri velikoj brzini prešao preko tela Kevljanija, koji je ležao na ulici, a koji je bio u alkoholisanom stanju, te je stradao na licu mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading