Brena će poludeti kada čuje snajkin plan: Aleksandra vraća svoje prezime!

Autor: S.T.

Zabava

06.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Aleksandra Živojinović priznala je u emisiji "Amidži šou" da se njena publika još nije navikla na prezime koje je uzela kada se venčala sa Filipom.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Aleksandra

Kako je i sama rekla, i njoj je još uvek čudno da se tako preziva, pa sve više razmišlja o promeni.

- Najverovatnije ću da vratim svoje prezime. Ja sam poznata kao Prijovićka. Ljudi i dalje pretražuju na Jutjubu Prijović, mada kucaju i Živojinović, ali tražili su da vratim devojačko, pa možda to uradim, što da ne - kroz osmeh je rekla Aleksandra, koja je novu pesmu "Neponovljivo" potpisala samo imenom i zbog toga izazvala lavinu komentara.

Filipa nigde ne puštam samog, a koliko ja znam, nije me prevario

Nakon toga je Ognjen pokrenuo priču o Filipovom navodnom neverstvu, gde je Aleksandra otkrila da muža drži pod kontrolom i da su male šanse da uspe da je vara, čak i da zaista to poželi.

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Aleksandra i Ognjen

- Filip me nikada nije prevario, ne da ja znam. Ne kontrolišem ga iako znam svaki njegov pokret. Mi smo stalno zajedno, nigde ga ne puštam samog - rekla je u emisiji pevačica kroz smeh i pojasnila o čemu se zapravo radi.

- Pazite, jedino kada je moguće da me vara može da se desi ako se iskrao iz kuće kada sam spavala, inače se ne razdvajamo. Šalu na stranu, Filip je divan i ja sam srećna s njim. Nismo ljubomorni niti jedno drugo proveravamo. Imam šifru njegovog telefona, kao i on mog. Nikad ne uzimam njegov telefon, jedino kada treba da pustim neku pesmu, ali da proveravam, ne, nikada - iskrena je bila Brenina snajka, koja je dodala da veruje mužu:

Foto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra i Filip Živojinović

- Ne pogađaju me takvi naslovi. Ja sam svesna za koga sam se udala. Toliko sam puta rekla da je Filip najbolji.

Aleksandra je u emisiji pokazala fantastičnu figuru, koju je dovela u red samo tri meseca nakon porođaja, i otkrila da uživa u majčinstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đeka

06.06.2019 08:27

Na prezime je trebala da misli ranije. Umetnici ne menjaju prezime ni pri udaji.

Odgovori 17 0
Mira

07.06.2019 08:15

Sto bi Brena poludela kad se ona nije potpisivala Zivojinovic u svojim spotovima I nastupima s kojim pravom