Mašala! Alatka u krupnom planu: Sloba Radanović pritisnuo pogrešno dugme!

Autor:

Zabava

05.06.2019

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka Dara Bubamara nedavno je imala nezgodu, kada je "pritisla pogrešno dugme" i okačila na Instagram eksplicitni snimak na kom oralno zadovoljava dildo. Sada se to dogodilo i Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: instagram.com/radanovic_sloba_fp
Sloba Radanović...

Taj izraz postao je omiljen na društvenim mrežama, te ga sve češće pišu u komentarima mnogih poznatih ličnosti na golišavim fotkama. 

Naime, bivši zadrugar je objavio fotografiju iz teretane, nakon treninga, a kako je njegov autfit za vežbanje bio preuzak, Slobi se ocrtalo više nego što je mislio, pored toga bio je i bez majice, a komentar je odmah osvanuo na "Tviteru".

- I Sloba pritisnuo pogrešno dugme - glasi samo jedan od šaljivih komentara na Radanovićev račun, a čime raspolaže pevač, možete videti na slici ispod.

Foto: instagram.com/slobaradanovic
Ima čime da se pohvali u gaćama...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Veličko

05.06.2019 19:29

Stavio ogroman krastavac u gaće. Gledali smo ga mesecima u krevetu pa se ništa nije videlo.

Odgovori 22 1
dragana

05.06.2019 21:28

pa sta ce drugo? nekad je nesto pametno uradio? Je li i za ovo ima aplauz od majke?Za nesudjenu tastu znamo da je zadovoljna.

Odgovori 13 3
sara

05.06.2019 21:31

Pa na tome je zapoceo karijeru za siroke narodne mase, to ga vinulo u visine, nisu sigurno stas i glas. Da ga zatvorite opet, opet bi isto sve pokazao, sve sto sam radi bi bilo pogresno.

Odgovori 11 4