EKSKLUZIVNO LUKASOVA ISPOVEST: Sonja je modrice zaradila od preteranog ka.anja!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo nekoliko trenutaka pre nego što je ušao u policijsku stanicu u Novom Beogradu, po prijavi za prebijanje supruge Sonje Vuksanović, Aleksandar Vuksanović otvorio je dušu za Srpski telegraf. Prvo što je rekao, jeste da je sve laž i dobro isplanirana prevara. Ne dovodeći ni u jednom trenutku u pitanje tvrdnju da još uvek zakonitu suprugu nije tukao, pevač je kao na traci pričao sve o Sonjinim prevarama. Folker je otkrio da njegovoj bivšoj izabranici Marko Jarić nije jedini ljubavnik, kao i da će se sve svim silama truditi da joj oduzme njihovo jedino zajedničko dete, ćerkicu Viktoriju.

RepublikaFoto: telegraf.rs
Aca Lukas

Naime, Lukas je već nedeljama u žiži medijske pažnje zbog burnog razvoda od supruge Sonje Vuksanović. Nakon kraha braka popularnog estradnog para, izbio je ogroman skandal kada je pevač navodno pretukao Vuksanovićku, zbog čega je ona završila u Urgentnom, a Lukas van države. Iako zbog ćerkice Viktorije nije želeo da priča o zajedničkom životu sa Sonjom, Aca je ipak promenio mišljenje te osuo drvlje i kamenje po bivšoj ljubavi.

Njeno maslo

Vuksanovićka je nakon navodnog prebijanja otišla u Urgentni centar, gde je lekarima rekla da je dobila seriju šamara u predelu lica i da je u trenutku dok je pokušala da pobegne od bivšeg supruga pala i zadobila masnicu na kolenu. Pojavile su se spekulacije da je Lukas kod sebe imao nož, što je folker za Srpski telegraf oštro demantovao.

- Imao sam zakazan koncert u Cirihu, došao sam do stana da bih se pozdravio sa ćerkom Viktorijom. Ušao sam u kuhinju da bih skuvao sebi kafu kada je Sonja poludela i počela da me vređa. Svašta je izgovorila, bila je van sebe. Gađala me je šoljicom u glavu i nije mi dala da izađem napolje. Situacija se pogoršala, a ja sam je udario nogom u cevanicu da bih mogao da odem iz stana. Kakav nož govori da sam imao, to je smešno, zašto bih ja nosio nož sa sobom i upao u stan gde je moje dete? Ta modrica što kažu da ima na nozi možda i nije od toga nego od preteranog ka.anja. Modricu joj nije napravio Marko Jarić, ali možda jeste neko ko se isto zove Marko - poručio je Lukas aludirajući na to da je njegova bivša supruga imala više ljubavnika.

Pevač je poručio i da smatra da je njegov navodni napad na Sonju već unapred pažljivo isplaniran.

- Danas sam slučajno u njenom telefonu video poruku od njene advokatice da je jedino preostalo da me izazovu da je napadnem. Naravno da je sve ovo odrađeno planski. Šta više da kažem, sve je jasno. Ona laže, ona je žena koja ima dijagnozu - zaključio je Lukas za Srpski telegraf. 

prijateljica noći

Aca se oglasio i na društvenim mrežama, te sa pratiocima i fanovima podelio svoju stranu priče, oštro osudivši bivšu suprugu. Pevač je Sonju nazvao pokondirenom tikvom,a zatim se osvrnuo na njenu aferu sa Markom Jarićem poručio joj da je ona samo loš pokušaj Adrijane Lime.

- Od govneta sam hteo da napravim pitu! Ali sam preterao! Napravio sam monstruma! Prodavačice jeftine robe sa Kapali čaršije, ne možeš mi više para uzeti, i ovo je mnogo za tvoj kapacitet! Možeš da mi nameštaš do mile volje! Pokaži nam te tvoje povrede, sramoto jedna, majko našeg deteta, pipnuo te nisam! Rekao sam ti da te loše uči tvoj guru, bolesni peder! Sramota me je bilo zbog jadnog deteta sve ove godine da kažem kakav si ti monstrum! Ali sada je dosta! Sada će svi znati ko je "Sonja Vu" ! Pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime! Od Adrijane Lime jedino imaš lim umesto mozga! Sramoto! Počinje borba za Viktoriju! Javno ti saopštavam da ću se truditi svim silama da ti uzmem dete, a ti dobro znaš koliko razloga za to ima! Prijateljice noći! Mene si našla da nameštaš? Sram te bilo! Sada se dobro drži! Jer sve što ću o tebi izneti, a ti dobro znaš šta je, neće biti ni malo prijatno! Fuj - napisao je Lukas na svom Fejsbuk profilu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading