Otkrila sam to slučajnim pregledom: Suzana Mančić progovorila o teškim zdravstvenim prognozama!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

05.06.2019

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Mančić važi za jednu od najbolje držećih dama na javnoj sceni, koja brine ne samo o svom izgledu, već i o zdravlju.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Vodi računa, ali ipak nije dobro... Suzana Mančić

Ipak, voditeljka je otkrila da ima zdravstvene probleme budući da je već zagazila u sedmu deceniju:

- Ja sam svesna toga da vučem loše gene jer su svi Mančići otišli od kardio-vaskularnih problema. Moj otac je preživeo tri infarkta, operaciju srčane aorte i još mnogo, mnogo kriza je imao. Umro je napunivši 70 godina, što je malo. Njegov organizam je bio star kao da mu je 90 - počela je priču voditeljka, dodajući:

- Tako da sam pred svojim očima imala primer kako ne treba, ali ne možemo da se ne nerviramo. Ne možemo da pobegnemo od stresa i sekiracije, od umora. Ja sam barem bavim slobodnom profesijom, pa mogu sebi da kažem: "E, sad ću da odmorim!". Ima dana kada otkažem svoje obaveze. Prosto se ne osećam sposobnom. Padne mi energija - izjavila je Suzana koja ističe da uprkos činjenici da nema prooke, ipak nije savršena sa zdravljem:

Foto: instagram.com/mancic.suzana
Redovno posećuje lekara...

- Nisam pušač, alkoholičar ili narkoman. Nemam neke poroke. Uživam u životu, ali i to je sa godinama postalo sve umerenije. Redovno kontrolišem svoje zdravlje - dodala je Suzana, a potom priznala:

- Imam povišen holesterol. To mi je zasad jedino, da ne čuje zlo. Otkrila sam holesterol slučajnim pregledom. Pitala sam doktora otkud meni holesterol, a on mi kaže: "Gospođo, vi imate visok holesterol!". Pitala sam ga: "Pa, kako ne osećam tegobe?", a on mi je odgovorio: "Nećete ni osećati tegobe, samo ćete se jednog dana šlogirati!". Dobro je da je tako rigorozno pristupio pacijentu- zaključila je Mančićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading