Priznala čiji je veći, a čiji lepši: Posle oralnog se*sa, Milijana opisivala Milojkov i Požgajev polni organ

Autor:

Zabava

05.06.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milijana Bogdanović (21) u rijaliti program "Parove" ušla je kao verenica Milojka Božića (74), a potom započela romansu sa Aleksandrom Požgajem (34).

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Uporedila im ponos... Aleksandar, Milijana i Milojko

Ona je nedavno priznala da je Aleksandra Požgaja oralno zadovoljavala, ali i on nju, a potom se bacila na opisivanje polnih organa svojih partnera:

- Bili smo intimni. Nismo imali klasičan se*s, oralno sam ga zadovoljila, i on je mene. Takođe je bilo pipkanja i maženja - rekla je Milijana, a onda priznala da Požgaj ima veći penis.

RepublikaFoto: instagram.com/besni_medvedici
Njegov joj je lepši... Milijana i Milojko

- Požgajev penis je veći, ali je Milojkov lepši. Jedva čekam da izađemo iz vile, pa da popričam nasamo o svemu sa Požgajem. Ostavila bih Milojka samo ukoliko sam sigurna u vezu sa Aleksandrom. Treba mi sigurnost u emotivnom i finansijskom smislu, zašto bih izgubila Milojka kog volim i od kog imam svu pažnju, zbog nečega bezveze - priznala je Bogdanovićeva.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
A njegov je veći... Milijana i Aleksandar

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading