Ovo su mu poslednji trzaji: Miroslava Ilića isprozivala bivša ljubavnica, a spomenula mu i ženu!

Autor:

Zabava

05.06.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirjana Antonović podnela je tužbu protiv pevača Miroslava Ilića za utvrđivanje očinstva nad njenim sinom Devinom, a slavuj iz Mrčajevaca uzvratio joj je pokretanjem procesa za uznemiravanje.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY, facebook.com
On ne priznaje očinstvo, ona ne priznaje da ga proganja...Mira sa sinom Devinom i Miroslav

Kako je Miroslav naveo u svojoj tužbi, Mira ga je uznemiravala porukama i tako je svedočio na sudu pre nekoliko dana. Mirjana će u julu izneti svoju stranu priče pred sudijom, a do tada obratila se javnosti izjavljujući da Ilićeva tužba "ne pije vodu" jer je mogao da je blokira na telefonu:

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Neće se lako otarasiti Mire... Miroslav
Foto: facebook.com/Mirjana Antonovic
Odlučna.. Mira Antonović

- Dragi moji prijatelji, Miroslav je saslušan sad će biti red na mene. Mislim da mojim prijateljima ne moram puno da objašnjavam. Sa ovom glupom tužbom neće uspeti da zaobiđe glavno suđenje. Mogu samo da vam kažem da je glavno suđenje u vezi Devina zakazano za 14. oktobar. On zna da se približava vreme da istina izađe na videlo, a vreme za laži ističe. Ovo su očigledno njegovi poslednji trzaji. Sve je već pokušao ne bi li zaustavio slučaj. Ne zna više šta bi. Možda misli da me uplaši ovim potezom. Trebalo bi samo da se upitate zašto Miroslav nije odleteo da priloži DNK i dokaže da govori istinu? Mogu vam reći da je sve velika glupost. Naveo je proganjanje tekstovima i jednu priču iz moje knjige kad sam ga iznenadila pre 30 godina. Današnja tehnologija nam je, hvala Bogu, omogućila da blokiramo osobe sa kojima ne želimo da komuniciramo. Da nije tako sudnice bi bile prepune ovakvih kao što je Miroslav. Kad sam ga iznenadila pre 30 godina bili smo još uvek u vezi. On vrlo dobro zna šta se sa Devinom i sa mnom dogovarao i diskutovao. Mogu samo da predpostavim da je kućna cenzura povećala pritisak i zbog toga izvodi jednu glupost za drugom - napisala je Mirjana na svom profilu, a kućna cenzura verovatno je Miroslavljeva supruga Gordana.

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Miroslav i Gordana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

05.06.2019 10:13

Odvratan tip koji ne priznaje svoje dete.

Odgovori 18 1
Danilo

05.06.2019 13:01

Zamislite ne pristaje da analizu DNK za utvrdjivanje očinstva.