Donela važnu odluku: Posle gostovanja u Zadruzi, Goca Tržan saopštila ovu vest!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

04.06.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan važi za jednu od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, a već godinama je član žirija dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

RepublikaFoto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Svojoj publici je danas predstavila novu pesmu "Magnet za samoću" na koju su svi dugo čekali, ali to nije sve.

Kako je otkrila, Goca će do kraja godine objaviti i album, koji njena publika čeka već godinama, s obzirom na to da je poslednji studijski album objavila 2010. godine. 

- Vredno sam radila u prethodnih godinu dana, skupljala energiju i skupljala pesme koje ću smatrati za nešto što me dostojanstveno predstavlja. I evo, prva koju predstavljam je pesma Baneta Opačića, sledeća je od mog muža i Milana iz Tapa, naredna od jedne mlade devojke i na kraju još jedan duet i još jedna solo pesma, tako da najavljujem zapravo album, biće do kraja godine. Uspela sam, desile su mi se neke pesme. Mora život da ti se desi, da pustiš da neke stvari dođu do tebe, a ne da kopaš, jer onda beže. Dobila sam jednu pesmu koja će biti ženskih srca lomilica - rekla je kroz smeh Goca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading