Ljajić oprostio Tošiću se*s sa Sofijom: Fudbaleri razgovarali o Karleuši na Lolinoj svadbi!

Autor:

Zabava

04.06.2019

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić podigao je veliku prašinu došavši na venčanje svog kolege Milana Lole Smiljanića bez supruge Jelene Kareluše, a kada se pojavio Adem Ljajić mnogi su gledali da li su se njih dvojica pozdravili.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, Foto:Promo
Dele i žene i profesiju... Adem Ljajić, Duško Tošić i Sofija Milošević

Razlog za potencijalni sukob između Tošića i Ljajića, mnogi su videli u tome što je Duško, navodno, imao kratku romansu sa Ademovom bivšom devojkom Sofijom Milošević.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Družili se na svadbi... Tošić i Ljajić

Međutim, izgleda da je Ljajić oprostio kolegi se*s sa bivšom ili mu možda nije ni zamerio, pa su se na Lolinoj svadbi javili i pošteno ispričali. 

Foto: instagram.com/sofijamilo
Svima bivša... Sofija

Sportisti su tom prilikom sedeli za različitim stolovima, ali su se srdačno pozdravili kada je Ljajić prišao Duškovom mestu. O čemu su razgovarali, nije poznato, ali je Tošić ovekovečio njihov susret i fotografiju postavio na svoj Instastori.

Foto: instagram.com/duskotosic
Dokazali da se dobro druže... Ljajić i Tošić

- Videlo se da ni jednom, ali ni drugom nije bilo prijatno što su se sreli, ali su se vešto pretvarali da je sve u najboljem redu. Adem je raskinuo sa Sofijom kad je ona počela da se tajno viđa s Tošićem, ali nju u razgovoru s Tošićem, bar ono što se moglo čuti, nije pominjao. Jeste pitao Duška za Karleušu, kako je posle smrti majke, kao i za njegov angažman u Kini, a posle su nešto i šaputali, ali to niko nije mogao da čuje. Razgovarali su nekoliko minuta i onda se Ljajić vratio za svoj sto - priča izvor koji se zadesio na licu mesta i koji tvrdi da su se mnogi pitali zbog čega Kareluša nije došla sa Duškom.

- Karleuša se posle smrti majke Divne brzo vratila na javnu scenu. Redovno ima nastupe i pojavljuje se u emisijama gde je stalni član žirija u „Zvezdama Granda“. Zato je svima bilo čudno zašto se sa Duškom nije pojavila na venčanju kod Lole. Neki fudbaleri su komentarisali i to što su se Duško i Adem fotografisali, a svi znaju da mu je bio s bivšom devojkom, ali Tošić, iako je to primetio govorkanja, nije se obazirao - kaže naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading