Šaban sakrio dva miliona evra od Goce i dece: Šaulić u Nemačkoj imao tajni račun!

Autor:

Zabava

04.06.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni pevač narodne muzike Šaban Šaulić, koji je u februaru tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći, posedovao je tajni bankovni račun upravo u Nemačkoj, gde je u udesu izgubio život po povratku sa nastupa.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Šaban sa porodicom...

Naime, kako navode u najnovijem broju nedeljnika Skandal, on je na računu sačuvao oko dva miliona evra, a ovu ušteđevinu je krio od supruge Gordane Šaulić, ali i od dece.

- Tokom čitave Šabanove karijere njegova supruga Gordana baratala je novcem i sve sama raspoređivala. Ona je vodila sve njegove poslovne sastanke, zakazivala i ugovarala nastupe i gostovanja, pa je na kraju odlučivala o tome šta će raditi sa svakim njegovim honorarom. Šaban, međutim, nije bio nimalo naivan, pa je i sam sklanjao deo novca, koji je slagao na bankovni račun. Tako je hteo za svaki slučaj da se osigura. On nikada nije bio sebičan, pa ni taj novac nije krio sa strane samo za sebe, nego je sve sklanjao kako bi osigurao i porodicu. Razmišljao je unapred, pa mu je na pamet palo da, ako mu se, nedajbože, nešto desi, štek postoji - navodi Šabanov prijatelj za Skandal.

 Šaban je razmišljao unapred, pa mu je na pamet palo da, ako mu se, nedajbože, nešto desi, štek postoji, kaže Šaulićev drug

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Sakrio dva miliona evra...

On je potom objasnio i da je u pitanju račun u jednoj nemačkoj banci, te i da će pevačeva supruga Goca moći da pristupi tom računu samo ako pored sebe bude imala advokata.

- Šaban ima tajni devizni račun u jednoj nemačkoj banci koji je sada zapečaćen i samo Goca preko advokata može da mu pristupi. Šaban je mučenik verovao da će doživeti penziju, da će moći da se opusti u svom Krčedinu, pa je mislio na stare dane, ali i da ne opterećuje decu. Zato je i štedeo. Sav bakšiš sa romskih svadbi, koji je uvek bio pozamašan, Šaban je čuvao tamo u Nemačkoj i to nikada nije dirao. Te pare sada pripadaju Goci i njegovoj deci i oni to moraju sa advokatima da reše. Nadam se da Gordana za to zna, a i da nije znala, ta banka ju je sigurno o tome obavestila nakon Šabanove tragedije - naveo je Šaulićev blizak prijatelj za Skandal.

Podsećamo, Šabanova supruga Gordana trebalo bi da vrati unapred uzet novac od svih pevačevih zakazanih nastupa koji su zakazani pre nemilog događaja s obzirom na to da je uzimala kaparu za svaku tezgu.

Foto: instagram.com/ ildasaulic

Ilda: Bol za tatom nikada neće proći!

Naslednica Šabana Šaulića Ilda Šaulić gostovala je pre nekoliko dana u emisiji "Balkanskom ulicom", pa je u razgovoru sa voditeljkom Vesnom Dedić prvi put govorila javno o preminulom ocu i kazala koliko joj nedostaje.

- Ovo je bol za ceo život i nikada više ništa neće biti isto u našim životima. Uvek onda vraćam na sve lepo. Bio je veliki i otišao je kao veliki. Mislim da je mami negde najteže. Ipak je ona žena koja je 45 godina vodila njegov život i karijeru. Ona to veoma teško sve podnosi sama sa sobom. Kada je sa nama, dobro se drži. Mi smo tu za nju u svakom momentu. Tatine pesme me vezuju za periode odrastanja i života i naše porodične trenutke. Tekstovi su takvi da to ne može više da se ponovi. Svima je poklonio neku pesmu - završila je ona ispovest u emisiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Gaga

04.06.2019 07:42

Čovek morao da štedi tajno. Nije imao dinar u džepu. Sve mu je oduzimala.

Odgovori 12 0
Mark

04.06.2019 08:46

Posle nastupa Goca mu praznila džepove. Nije mu ostavljala za jedno piće.

Odgovori 11 0
Zoran

04.06.2019 10:38

Bar će ovo svi pravni naslednici da naslede po naslednom pravu.