Džidža Stojković kao Laušević: Evo šta veže legendarnog glumca i folkerku!

Autor:

Zabava

02.06.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džidža Stojković je posle glumca Žarka Lauševića završila na velelepnom surčinskom imanju!

Foto: youtube.com
Džidža Stojković

Mlada pevačica je snimila spot za pesmu "Pare proklete" u ergeli gde je naš proslavljeni glumac snimao scene zajedno sa Nendaom Jezdićem za najgledaniju domaću krimi - seriju "Državni službenik".

Džidža kaže da nije slučajno odabrala baš ovaj prostor:

- Najbolji idu sa najboljima! Šalim se naravno, ali verujem da su producenti te serije isto kao i ja znali, da je taj prostor jedinstven i savršen za dobar scenario, kakav ima i moj spot - rekla je pevačica.

Ona je u proteklih nekoliko nedelja publiku obradovala numerama "Tuguj" i "Srećno pijana", a sada je trilogiju zaokružila pesmom, koja je drugačija od svega što se do sada snimalo jer po prvi put izvođač i peva narodnjak ali i repuje.

- Ni sama nisam znala da to mogu dok nisam ušla u studio i počela da repujem. Saradnici, ali i ja bili smo iznenađeni kako to dobro zvuči, pa smo napravili taj eksperiment, ili bolje reći, novi pravac u muzici gde jedan izvođač radi više stilova muzike, na primer, spaja svojim vokalom narodnjak i rep- rekla nam je Džidža.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đeka

04.06.2019 14:27

Džidža ne zna da peva.