Anabela udarila Gagiju zabranu: Razbesnela se, pa mu javno poslala poruku!

Autor:

Zabava

01.06.2019

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Gagi Đogani ponovo su na "ratnoj nozi", a nakon što je denser otkrio da je njegova bivša supruga uništila njihovu ćerku Lunu, oglasila se i pevačica.

Foto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Žestoko mu se osvetila...Anabela i Gagi

Naime, Gagi je otkrio da je Anabela sve vreme u kontaktu sa Lunom koja je u rijalitiju "Zadruga" kao i da njome manipuliše, što se definitivno nije dopalo Atijasovoj koja mu je uzvratila na krajnje neobičan način.

Anabela je sada odlučila da ne dopustti više Gagiju da upravlja Luninim profilom na instagramu i obavestila sve da će od sada samo ona imati te ingerencije:

- Od danas iza Luninog profila stoji samo Lunina mama... - piše na objavljenoj priči instagram profila Đoganijeve.

Foto: instagram.com/anabelci
Samo će ona moći da upravlja Luninim profilom...

Nakon ove objave Gagi se nije oglašavao, a svemu ovome prethodila je njegova objava u kojoj optužuje Anabelu da je uništila njihovu porodicu.

- Situacija je sledeća - Luna je izmanipulisana. Majka kraljica je stalno bila u vezi, preko Pečenice ,sa Lunom i prenosila svoje želje. Detetu je dodatno nabijen pritisak i osećaj krivice. Čuli ste Lunu? Njena majka nije dobro. Ona nikada nije bila za vezu Lune i Marka. Za mene je to užasno i neshvatljivo. Bio sam protivnik tih stvari! Borio sam se protiv svega toga, ali nju ne može niko da zaustavi. Ona je GLAVNA, ona se pita za SVE, ona SVE vodi. Ja, kao Lunin otac, nisam uopšte uključen u stvari koje se tiču mog deteta. Sve to što njena majka radi, uništava celu porodicu i sve oko nas.  Pre ulaska u "Zadrugu 2" bio je dogovor da Anabela bude isključena iz svih tema vezanih za rijaliti, zato što može da poremeti Lunu. Luna je to sama zahtevala. Ali je majka nije poslušala! Ona je svih devet meseci 100 posto iz pozadine bila u kontaktu sa svojim botovima, koji su zajedničkim snagama radili na štetu Lune. Bavili su se Markom. Slušala je njih šta Luna treba da radi i bila je opsednuta Markom. U par navrata sam joj rekao da to tako ne može. Tu ženu NIKO ne može da zaustavi. Morao sam sve ovo da kažem, dosta sam ćutao. U pitanju je moje dete, koje se tamo raspada i koje pati. Moja dužnost je da vam ovo prenesem. Morate da znate da Luna ovde nije apsolutno ništa kriva - napisao je nedavno Gagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slobodan

01.06.2019 22:03

Anabela bila u vezi sa Markom. Zato ga mrzi. Zato ne da Luni da se zabavlja sa Markom.

Odgovori 16 0
Gaga

02.06.2019 06:39

Zabraniće Anabela Zla Gagiju i da izlazi iz stana.