Seve i Igor bacaju crnu magiju svakom ko im se zameri! Kojići se brutalno svete kad im se neko zameri!

Autor:

Zabava

01.06.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić i njen suprug Igor Kojić na svakom koraku pokazuju kako su u skladnom braku, te ne dopuštaju nikome da im remeti mir, a kako Srpski telegraf saznaje, par već duže vreme petlja sa crnom magijom, pa baca vradžbine svakom ko se usudi da im se na bilo koji način zameri.

RepublikaFoto: E-stock/S. FILIPOVIĆ, Privatna arhiva

Naime, pevačica i njen suprug ne biraju sredstva kada dođu na ideju da se osvete nekome ko im staje na put, a sada im je, kako navodi hrvatski Jutarnji list, meta nekadašnji folkerkin saradnik Edvin Softić, kome je Igor u stambenoj zgradi u kojoj živi zapalio omađijan predmet u liftu u zgradi.

- Igor i Severina uvek zajedno i planski raspravljaju o tome kako da se osvete, a poslednja metoda su im vradžbine. Kada mediji pišu, o krizi njihovog braka tada se obično ne oglašavaju niti bilo šta demantuju, ali kada sa strane čuju da ih neko blati ili im nešto smešta, ne biraju sredstva za osvetu. U poslednje vreme su rešili da stvari uzmu u svoje ruke, pa se bave svim i svačim. Zbog toga je Severina za samo nekoliko meseci prekinula saradnju sa nekoliko dugogodišnjih saradnika - priča nekadašnji kućni prijatelj Kojića.

Igor i Severina uvek zajedno i planski raspravljaju o tome kako da se osvete, a poslednja metoda su im vradžbine

Kako saznajemo, Kojić je Softiću kucao na vrata stana u Mutimirovoj ulici u Zagrebu, a posle kraće rasprave bivši Severinin saradnik zalupio je vrata Igoru jer nije želeo da se nastavlja sa njim niti da raspravlja o nesuglasicama koje vuku iz prošlosti.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Bave se crnom magijom...

- Igor je kod Edvina došao kako bi mu tražio novac koji mu navodno duguje, a kad mu je objasnio da mu taj novac legalno pripada po procentu, Kebin sin je počeo da histeriše i da pravi scene. Kako Edvin nije uspeo da ga smiri na kraju razgovora mu je rekao da prestane da ga uznemirava, pa je zalupio vratima, jer nije hteo da ga primi u stan. Igor je u liftu nedaleko od Edvinovih ulaznih vrata ostavio sveću koja je na dnu bila obmotana crvenim koncem, pa je potom otišao u nepoznatom pravcu - priča naš sagovornik i dalje nastavlja:

Foto: instagram.com/Igorkojic

Mali Keba napustio Hrvatsku u strahu zbog saslušanja

Kako Srpski telegraf saznaje, Igor Kojić je napustio Hrvatsku pre nekoliko dana u strahu od poziva na saslušanje zbog toga što ga je bivši Severinin suprug prijavio policiji zbog sumnje da mu namešta ubistvo. Igor je spakovao kofere, pa se sklonio na neko vreme iz Zagreba, a na društvenim mrežama već danima nije aktivan niti je objavljivao bilo kakve fotografije.

- Softić je u stambenoj zgradi u kojoj živi pronašao zapaljenu sveću u liftu na kojoj je bio zakačen deo crvenog konca, a u hodniku nedaleko odatle pronađen je snop trava koje su vezane koncem iste boje. Ovo mu je pokazao majstor koji je tada trebalo da dođe kod njega u stan i obavi izvesne radove. Sudeći po tome kakvi predmeti se vezuju za baratanje sa crnom magijom, nema sumnje da je to i ovde slučaj - kaže izvor.

Hrvatski portali danima bruje o tome da se Severina i Igor bave crnom magijom, s obzirom na to da su neki ljudi u Zagrebu, želeći da ostanu anonimni, govorili za tamošnje medije da njih dvoje i te kako veruje u urokljive predmete i da je pevačica razgovarala sa puno vračara.

Foto: Privatna arhiva, Prntscr TV Prva

Seve pokušala da ubije Milana!

Severina i njen suprug Igor Kojić usnimljeni su pre nekoliko dana ispred porodičnog doma pevačicinog bivšeg muža Milana Popovića, a na snimku se Kebin naslednik vidi kako izlazi iz auta i pored kapije postavlja sumnjivu napravu. Srpski telegraf ekskluzivno je objavio snimak Igora ispred Popovićevog doma, a hrvatska policija ispitala je napravu za koju se sumnjalo da je eksploziv. U pitanju je bila sveća visine od oko 30 centimetara sa mnogo zapaljivog materijala u sebi. Sve se odigralo samo dan pre poslednjeg zakazanog ročišta u opštinskom građanskom sudu u Zagrebu u postupku za starateljstvo nad sinom Severine Kojić i Milana Popovića, pa je biznismen u utorak prijavio policiji pronalazak sumnjivog predmeta ispred svoje kuće.

Inače, Softić je bio zadužen za organizaciju svadbe Severine i Igora jer je u to vreme sarađivao sa njima, a privatno su bili u jako dobrim odnosima do pre nekoliko godina.

Pozvali smo Edvina kako bismo proverili naša saznanja, ali je on ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading