Slavi rođendan u "Areni": Mitrović organizuje žurku svetskih razmera i dovodi poznatu zvezdu!

Autor:

Zabava

31.05.2019

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnik televizije "Pink" Željko Mitrović već svakodnevno na svom instagram profilu obaveštava svoje pratioce o aktuelnim dešavanjima u svom životu, pa je tako i sada objavio ne tako srećne vesti za mnoge koji cene i poštuju rad ovog televizijskog magnata.

RepublikaFoto: instagram.com/zeljkomitrovic
Željko Mitrović...

Naime Mitroviću je danas rođendan, i kako je već svima poznato tokom svih predhodnih godina on je organizovao uvek veliko slavlje i žurku na svoj divan dan. 

Ovoga puta neće biti tako kako je rekao Željko i žurka će izostati, ali će za sve svoje pratioce lud provod upriličiti velikom žurkom u septembru mesecu u "Areni" sa jednom poznatom svetskom zvezdom, kada bude i proslava povodom 25 godina rada "Pink" televizije.

- Kako sam primio više od 2000 poruka, prosto nije moguće odgovoriti na sve, tako da ne želim da se bilo ko naljuti, hvala vam svima na ovim rođendanskim čestitkama, i želim da vam kažem svima kao informaciju da večeras neće biti žurke, ali ću organizovati rođendanski parti u sklopu petodnevnih partija koje ćemo organizovati između 15 i 20 septembra u sklopu 25. godina "Pinka". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just message!

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on May 31, 2019 at 8:31am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading