Sloba ispalio Kiju zbog Anastasijinog rođendana: Evo gde je trebalo da se pojave zajedno!

Autor: Informer

Zabava

31.05.2019

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović trebalo je u sredu trebao da se pojavi u Beču na manifestaciji "Oskar popularnosti" sa bivšom ženom, ali u je ispalio jer je žurio da sutradan stigne u Beograd na rođendansku žurku Cecine ćerke.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Sloba i Kija

- Sloba i Kija su trebali da budu glavne zvezde na dodeli "Oskara popularnosti" preksinoć u Beču. Međutim, on je u poslednjem trenutku otkazao učešće na ovoj manifestaciji jer je shvatio da neće stići na proslavu Anastasijinog 21. rođendana u jednom beogradskom restoranu - priča izvor blizak Radanoviću.

Poznati pevač je u poslednjem trenutku odustao od manifestacije koju već godinama u austrijskoj prestonici organizuje muzičar Danijel Đurić.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandra Subotić
- Slobi je velika čast što ga je lično Ceca zvala da zapeva na Anastasijinoj žurki i odmah je pristao. Pokušao je na sve načine da se snađe, da ode u Beč i na vreme se vrati u Beograd. Međutim, u četvrtak preko dana nije bilo slobodnih mesta u avionu, već tek u pola devet, a bilo mu je suviše komplikovano da se u Srbiju vrati autobusom. Nije mu bilo svejedno što te večeri neće biti sa Kijom, ali kada je već morao da bira, na prvo mesto je stavio Anastasijinu zabavu.

Informacija da Sloba ne ide u Beč nije pokvarila veče Kristini Kockar.

Pobednica Zadruge 1 nastupila je sama i pobrala ovacije publike.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Kija Kockar

- Kiji je bilo super na dodeli "Bečkog oskara". najviše je vremena provela sa Katarinom Grujić, Jelenom Kostov, Aleksandrom Mladenović i drugima. Bila je super raspoložena sve vreme, a posebno joj je prijalo kada su je u limuzini vozili od hotela do sale gde se održavala ova manifestacija. Publici je izvela svoj najveći hit "Ne vraćam se na staro" i napravila sjajnu atmosferu - priča sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miško

31.05.2019 12:32

Bravo Kija! Koga nema, bez njega se može i mora.

Odgovori 24 2
BjeliB

31.05.2019 13:24

Kija, Kija, kao Sunce sija.

Odgovori 21 2