Mnogo mu je krivo: Veljko neće prisustvovati Anastasijinom rođendanu!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

30.05.2019

19:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović večeras u "Topčidercu" proslavlja svoj 21. rođendan, koji je prvobitno obeležila pre pet dana na Mikonosu, gde je odmarala u društvu svog dečka Đorđa Kuljića. Na rođendan je prva, očekivano, pristigla Anastasijina majka, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović u pratnji snaje Bogdane Rodić ali bez sina Veljka.

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Veljko sa Anastasijom...

Obzirom da svi znamo da Veljko svoju sestru obožava i da do sada nije propuštao nijedan njen rođendan bilo je jako čudno zašto se večeras nije pojavio zajedno sa majkom i verenicom. 

Ceca je otrkila da Veljko ima jako puno obaveza i da se priprema za važan meč, te će zbog toga verovatno izostati sa slavlja. 

- Ne verujem da će doći. On i ako bude došao, to će biti na deset minuta da ispoštuje. Ne može, ima sutra ozbiljan meč. Mnogo mu je krivo što se tako namestilo, da bude njena žurka a da on ne može da prisustvuje - objasnila je pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading