Otkrivamo: Ovu haljinu će Ceca obući večeras na rođendanu svoje mezimice!

Autor:

Zabava

30.05.2019

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raskošnu haljinu koju će Svetlana Ceca Ražnatović večeras poneti na proslavi 21. rođendana svoje ćerke Anastasije Ražnatović kreirala je, na opšte iznenađenje, njihova koleginica, pevačica Marina Visković.

Foto: instagram.com/cecaraznatovic
Pevačica odlučila da zablista na ćerkinom slavlju... Ceca i Anastasija

Kako Srpski telegraf eksluzivno saznaje, Ceca je odabrala dugu, raskošnu, ciklama haljinu, sa velikim izrezom kako bi joj se videle noge, a koju će za nju kreirati Marina.

Foto: Prntscrin/instagram.com
Ceca će ovu haljinu poneti večeras...

Anastasija je za večeras zakazala veliku žurku u jednom prestoničkom restoranu, a dekoracijom će dominirati roze-beli tonovi. 

Foto: Republika
Spremaju se za večeras... Ceca i Anastasija

Na proslavi se očekuje 150 zvanica, a obavezan je i dres kod. I dok je obavezno da dame budu u dugim haljinama, džentlmeni će morati da odenu odela. 

Za dobru zabavu, kao što je već potvrđeno biće zadužen Slobodan Radanović i pevačica Aleksandra Dabić, inače Cecina prijateljica. A očekuje se i da će se slavljenica latiti mikrofona. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading