Goga Sekulić bez dlake na jeziku: Roditelji svesno guraju decu kako bi došli do novca!

Autor:

Zabava

30.05.2019

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I predstojećeg subotnjeg popodneva vas na kanalu TV Pink očekuje dobra zabava uz emisiju "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković.

Foto: Promo
Goga Sekulić

Sanja će pročešljati aktulene teme iz života poznatih dama koje će sedeti ove subote u studiju, a to su: pevačice Jovana Pajić, Goga Sekulić, Goca Tržan, voditeljka Aleksandra Jeftanović i potpredsednica SNS Marija Obradović. 

Tom prilikom, poznata folkerka Goga Sekulić govorila je o usponima i padovima koje je imala u životu, a onda je jednom izjavom naterala na razmišljanje sve u studiju.

Foto: Promo
Goga Sekulić

- Neki roditelji svesno guraju decu u to da bi došli do novca - rekla je Goga Sekulić u emisiji ''Magazin In'', a onda dodala: 

- Imala sam velike i uspone i padove u životu, a sada sam najsrećnija žena i majka na svetu - istakla je pevačica.

Foto: Promo
Magazin In

Ne propustite najnovije izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu 1. juna s početkom u 17 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

30.05.2019 11:45

Neki roditelji svesno guraju decu u rijaliti da bi došli do novca. Anabela svesno gura Lunu u Zadrugu da bi došla do novca.