Filip Krajinović muva Jelenu Rozgu: Ovako teniser osvaja pevačicu!

Autor: Blic.rs

Zabava

29.05.2019

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniser Filip Krajinović(27) izgleda voli starije devojke, pa je nakon raskida sa šest godina starijom Ninom Radulović (33) uplovio u kratku romansu sa Anđelom Novčić, a sada je "bacio oko" na vremešnu lepoticu Jelenu Rozgu (41).

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ, Tanjug/TANJA VALIČ
Mali bi sada Jecu... Rozga i Krajinović

Filip je, kako se priča po gradskim kuloarima oduševljen kako Rozginom spoljašnošću, tako i umilnom ličnošću, a voli da sluša i njene pesme, te iz tog razloga već dugo priželjkuje da je upozna.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Voli starije... Nina i Filip

- Jelena Rozga važi za jednu od najzgodnijih Hrvatica i mnogi muškarci se trude da joj priđu, te nije ni čudo što je i Filip bacio oko na nju. On je prati na Instagramu, a često joj lajkuje i komentariše fotografije. Filip je više puta putem zajedničkih prijatelja pokušao da upozna Jelenu, a do susreta još uvek nije došlo, budući da Jelena ne nastupa često u Beogradu, a i teniser je stalno na putovanjima i turnirima. Ono što je sigurno jeste da je Filip uporan mladić i da ostvari ono što naumi, tako da ne sumnjam da će se potruditi bar da se sa Jelenom upozna - navodi Filipov prijatelj koji nije želeo da njegov identitet bude otkriven za javnost i objašnjava:

Foto: instagram.com/rozgajelenaofficial
Jelena Rozga

- Nije čudno što mu se dopada upravo Rozga, budući da su njegov tip starije devojke i žene koje imaju izražen seksepil kakav ima Rozga. Često kada se nađemo zajedno u društvu, a kada krene Rozgina pesma, on zbija šale kako je lepa Hrvatica njegova buduća devojka. Zasad ne postoje indicije da se i on dopada Jeleni, ali to će se iskristalisati kada se budu upoznali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moja klupica, moj Split ❤️❤️ #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on May 27, 2019 at 11:14am PDT

Foto: instagram.com/rozgajelenaofficial
Filip ostavlja emoje Rozgi ispod fotografija...

U prilog govori i to da je Filip odreagovao na najnoviju fotografiju pevačice na njenom profilu na Instagramu. Rozga je pokazala pratiocima kako uživa u rodnom Splitu u odevnoj kombinaciji koja ističe njene zanosne noge. Na taj prizor nisu ostali imuni mnogi muškarci, a među njima i naš teniser Krajinović.

Filip je suptilno stavio do znanja pevačici da mu se dopada tako što joj je ostavio smajli sa raširenim rukama u komentaru. Ostaje pitanje da li je Jelena namerno iskulirala Krajinovića ili nije uočila njegovu poruku jer na njegov komentar nije reagovala.

Povodom ove priče Jelena i Filip nisu želeli da daju komentar. Inače, i teniser i pevačica su trenutno posvećeni svojim karijerama. Jelena Rozga uveliko promoviše poslednji singl “Moje proleće” i obožavaocima sprema nove pesme za predstojeće leto, dok je Filip u Parizu, gde pokušava da ostvari što bolji plasman na Rolan Garosu, što mu mnogi teniski znalci predviđaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading