(VIDEO) Srpski telegraf otkriva: Severina i mali Keba hoće da ubiju Milana?!

Autor: Republika

Zabava

30.05.2019

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić bori se sa kraljem bakra Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, a kako se sudski spor ne odvija u njenu korist, Severina je sa sadašnjim suprugom Igorom Kojićem pribegla novoj krajnosti. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Severina i Igor su prekjuče ispred Milanove kuće u Zagrebu oko 12.30 postavili napravu koja je, moguće, eksploziv, u nameri da ga smaknu.

RepublikaFoto: e-stock/K. BAČETIĆ, Privatna arhiva
Sukob poprima elemente krivičnog dela: Severina i Igor Kojić

Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnog snimka na kojem se vidi kako u Milanovu ulicu u Zagrebu ulazi crni automobil marke audi Q8, registracije ZG 65****, te iz njega izlazi Igor Kojić. Igor izlazi sa vozačevog mesta iz automobila, prelazi ulicu i dolazi do kapije Milana Popovića, koja je garažni ulaz. Ispred kuće ostavlja napravu sa zapaljivim materijalom te se vraća odmah u automobil i odlazi u nepoznatom pravcu. Kako dalje saznajemo, Popović je, čim je ugledao sumnjivu napravu, kontaktirao sa policijom, koja je izašla na uviđaj.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Naprava ispred Milanove kuće u Zagrebu

Automobil Kojića usnimljen kako staje ispred Popovićeve kuće u Zagrebu, nakon čega je Igor ispred kapije postavio napravu

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Ovo je Igor postavio ispred Milanove kuće

- Kada je Milan ugledao napravu ispred svoje kapije, odmah je pozvao policiju. Kako postoji osnovana sumnja da je u pitanju eksplozivna naprava i vidljiva je visoko zapaljiva materija unutar sprave, forenzičari su izašli na teren i nakon ispitivanja na licu mesta i uzimanja otisaka odneli predmet na dalje analize. Popović je potom dao izjavu u policiji, a još uvek se čeka izveštaj o kakvom predmetu je reč. S obzirom na to da je naprava postavljena tačno po sredini kapije, kuda Milan prolazi automobilom kada izlazi i svog dvorišta, vrlo je moguće da je u pitanju neka vrsta eksplozivne naprave koju je neko planirao da aktivira u trenutku njegovog prolaska - navodi izvor upućen u nemili događaj i kaže da su se Severina i Igor usudili da se pojave ispred Milanove kuće i postave napravu, jer im je poznato da Popović nema kamere na tom ulazu.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Igora Kojića snimile kamere Milanovih komšija dok postavlja napravu

Milan: Policija je odnela predmet koji je stajao na mestu gde moj automobil treba da pređe i utvrđuje se šta je u pitanju

- Igor i Severina dovode malog Aleksandra tu ponekad kada ga predaju ocu, tako da su videli kuću i znali su da nema kamere koje snimaju taj deo kuće, ali su prevideli da susedne kuće imaju video-nadzor koji pokriva i tu kapiju- završava izvor. 

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Snimak sa sigurnosnih kamera pokazuje najpre vozilo iz kog će izaći Igor

PRETILA MILANU SILOVANJEM

Severina je već pokazala koliko duboku mržnju gaji prema Milanu Popoviću. U medije je iscurio preteći sadržaj koji je Severina uputila Milanu putem mejla.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Severina

- Ti nisi zdrav, moraš na lečenje, nije ti dobro, nevoljeno si dete i zbog toga Aleksandru stvaraš psihoze. Milane, ti si lud i manit čovek, ne znaš da budeš roditelj. Imaš perfidan i zločest um. Opsednut si mnome, želiš da me vidiš po svaku cenu, pa makar to bilo i na sudu. Jednostavno, ti si mali bednik, nula od čoveka. Rado bih te nalemala po tim govnarskim kostima. Takve bednike koji to rade ženi i detetu siluju u zatvoru. Ti si najniži stupanj organizma, nekoliko stepena veći od amebe i zagađuješ ovaj svet. Ti si biće koje se nije razvilo u čoveka. Jesi zlotvor, ali i Hitlera je neko voleo, a budući da si napravio Aleksandra, zaslužuješ malo mog vremena. Imaš masnu kosu, lud pogled i u tebi čuči leglo gneva i besa. Povraća mi se kada te vidim. Pomislim u sebi, bolje Milan, nego rak. To je to, odje*i od mene, manijače - stajalo je, između ostalog, u Severininom mejlu.

Kontaktirali smo sa Milanom Popovićem kako bismo proverili ove navode, a on je potvrdio da je slučaj prijavio policiji.

- Ja sam u šoku, izgleda da je eksplozivno zapaljiva naprava u pitanju. Hrvatska policija je odnela taj predmet koji je stajao na mestu gde moj automobil treba da prođe i još uvek se utvrđuje šta je u pitanju - rekao je Popović.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Ne veruje šta mu se dešava: Milan Popović

Inače, simptomatično je i to da su Severina i Milan imali novo ročište povodom starateljstva nad sinom Aleksandrom juče u Zagrebu, a naprava ispred Milanove kuće postavljena je baš dan pred zakazano ročište.

Pogledajte ceo video u postu ispod:

 

 

 
Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana Srpskog telegrafa za četvrtak, 30. maj 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
buraz

30.05.2019 12:16

pa de je snimak ja ga nevide