(VIDEO) Šorts, traka na glavi i naočare sa senzorima: Šta je noćas Željko Mitrović vozio kroz ulicu Kneza Miloša?

Autor:

Zabava

29.05.2019

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović se vratio iz Njujorka, gde je pre nekoliko dana prisustvovao dodeli diplome prestižnog američkog univerziteta Kolumbija, na kom je upravo diplomirala njegova najstarija ćerka Sandra Mitrović. Njegovi Instagram snimci tokom boravka u Americi, izazvali su veliko interesovanje njegovih pratilaca, ali i domaće javnosti, i svima je bilo veoma zanimljivo da gledaju njegove avanture sa ćerkom Sandrom. Nakon nedelju dana u Americi, Željko se vratio poslovnim obavezama u Beogradu, ali nije zaboravio svoje pratioce, te je nastavio da objavljuje nove snimke na svom Instagram profilu.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Ne prestaje da šokira novim snimcima na instagramu...

Prvi snimak koji je objavio iz Beograda, jeste onaj iz njegove kancelarije, sa suprugom Milicom Mitrović, koja mu je sasvim sigurno, mnogo nedostajala. Koliko mu je drago što je ponovo u Beogradu, govori i opis koji je stavio uz video.

- Dome, slatki dome - napisao je Željko uz video sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home sweet home! #zeljkomitrovic #belgrade #tvpink #love #justlove @milica.mitrovic.pink

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on May 28, 2019 at 10:33am PDT

Iako se tek vratio iz Njujorka, Željka ni nakon napornog leta nije držalo mesto, te je rešio da noć iskoristi za još jednu vožnju elektro - skejtom. Ako ste mislili da vlasnika TV Pink nikada nećete videti u šortsu, i to se dogodilo - Željko je stavio traku na glavu, naočare sa senzorima i skenerima za prepreke, obukao je crnu majicu i crni šorts i stavio štitnike na kolena i laktove, te započeo vožnju kroz Kneza Miloša. Naravo, noćnu vožnju kroz inače jednu od najprometnijih ulica u Beogradu, Željko je snimao svojom omiljenom 8K360 kamerom.

On je i ovu priliku iskoristio da uputi komičan komentar na račun Sandrinog dečka Grega i njegovog "običnog " skejta, koji nije zadovoljio Željkove potrebe.

- Njujorška Peta avenija je super ali ništa bolje za savladavanje "jet lega" i izobilja nesanice, od noćne vožnje "avenijom Kneza Miloša"! P.S. Greg "nemo' se ljutiš", ovi srpski skejtovi su duplo brži od američkih! P.S.S. Sorry Greg, that was 60 km/h - napisao je Željko uz video.

"Pa kralj", "Ovaj čovek je car" samo su neki od komentara koje su pratioci uputili Željku, čime su pokazali da su podjednako oduševljeni njegovim snimcima iz Beograda, kao i onima iz Amerike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading