Dragana Džajić progovorila o bebi, a onda otkrila: Posle svadbe potreban mi je odmor!

Autor: Blic.rs

Zabava

28.05.2019

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Džajić koja se proteklog vikenda udala za Miloša Ivanovića, brata naše najpoznatije teniserke Ane Ivanović otkrila je kako se oseća nakon velikog slavlja koje su njen suprug i ona priredili povodom venčanja.

Foto: M. ĐEDOVIĆ
Posle svadbe im je potreban odmor...Dragana i Miloš

Dragana i Miloš zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u jednom prestoničkom hotelu pred 250 zvanica. Nakon svadbe godine, kako kaže, veoma joj je potreban odmor, a evo šta je bračni papir promenio u odnosu para.

Foto: e-stock/M.RODIĆ
Očekuju prinovu...

- Osećaj je divan. Srećni smo i Miloš i ja, pa je bilo lako doživeti na takav način i slavlje povodom toga. Zadovoljstvo je bilo to osetiti i kod nama dragih ljudi - kaže Dragana.

- Miloš i ja smo zajedno već neko vreme i povodom naše ljubavi želeli smo da upriličimo slavlje što smo s posebnim zadovoljstvom i uradili, a brak je tradicionalno logičan sled. Inače, to nije ništa izmenilo posebno.

Lepoj trudnici nije bitno da li je beba muškog ili ženskog pola.

- Priželjkujem oduvek da imam zdravu i srećnu porodicu. Rođena sam u takvoj, kao i Miloš, tako da je to ono što oboje želimo i nastojimo da to ostvarimo.

Par o medenom mesecu još uvek ne razmišlja.

- Prvo želimo da se malo odmorimo, a putovanje ćemo smisliti na nekoj destinaciji koju do sada nismo posetili. Sačekaću da prođe leto i da ga provedemo u krugu prijatelja i porodice. Svakako planiram da nastavim sa svojim poslom i novom kolekcijom koju ću predstaviti krajem godine.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Bila najveselija na svadbi... Ana Ivanović

Inače, Ana Ivanović koja je takođe u blagoslovenom stanju, i vikend nakon venčanja ostala je u Beogradu, kako bi sumirala utiske sa najmilijima. Ana je, pored mlade, bila najveselija gošća! Iako je trudnički stomak primetan i te kako je đuskala tokom svadbe, ali tek nakon što je izula štikle.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan

30.05.2019 18:56

Od čega da se odmori, jadna?