Lukas: Moj sin treba da uspe bez mene!

Autor:

Zabava

29.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Aca Lukas ranije je u medijima govorio kako svoju decu u svemu podržava, a sada je u emisiji "Premijera" otkrio da njegov sin Andrej Lukas mora sam da nađe svoje mesto na estradnom nebu, kao što je to uradila i naslednica Svetlane Ražnatović Anastasija Ražnatović. Aca je rekao da će u svakom trenutku da bude tu za svog naslednika kako bi mu pomogao i dao vetar u leđa, pa će mu samim tim biti lakše da se izbori za sebe.

Foto: instagram.com/andrej.lukas1
Aca i Andrej...

- Moj Andrej ima tu prednost u odnosu na ostale tinejdžere zbog toga što je moj sin i što mnogi zato znaju za njega. Mada, ono što mora da radi jeste da se izbori svojim pesmama na estradi, ako ne, ostalo mu je džaba. Mora da ima dobru pesmu koja će da se zavrti, znači treba mu dobar hit. Nije tačno da ja neću da mu pomognem kao što su neki pričali. Pomoći ću mu onoliko koliko mogu. Ne mogu da nateram publiku da sluša njegove pesme ako nisu dobre. Nema tu mnogo pomoći. Ako nisi dobar, džaba ti sve, ako si dobar, onda ćeš proći - rekao je pevač bez dlake na jeziku.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Pink Official
Andrej Lukas...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading