Ceca ispunila mezimici rođendansku želju: Sloba peva na Anastasijinom slavlju!

Autor:

Zabava

29.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović uveliko priprema proslavu 21. rođendana, koja će se desiti 30. maja u restoranu "Topčiderac", a majka Svetlana Ceca Ražnatović za taj dan pripremila joj je posebno iznenađenje. Za Srpski telegraf izvor blizak Tasi nam je otkrio o čemu se zapravo radi.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sloba i Anastasija...

- Anastasija voli kako Sloba Radanović peva i upravo zato Ceca ga je pozvala da tog dana uveseljava goste mlade slavljenice, što je on s radošću prihvatio. Osim njega, pevaće i njihova dobra prijateljica Aleksandra Dabić, koja je uvek prisutna na slavljima Ražnatovića - kaže izvor i otkriva nam još neke detalje luksuznog slavlja.

- Planirano je 150 zvanica, a na predlog dekoratera, koji je Anastasija prihvatila, sve će biti u belo-roze tonovima. Bukvalno će sve biti kao u bajci, a Tasa će sigurno biti princeza večeri. Tijana Todorović specijalno za slavljenicu kreirala je haljinu, baš nalik na princezu - rekao je izvor i dodao:

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Anastasija i Ceca...

- Cela žurka je inače Cecin poklon. Neće biti vatrometa, ali će biti nekih specijalnih torti. Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama. Kažem vam, biće to veličanstvena noć za Anastasiju, ali i sve prisutne. Osim ovoga, dobro obavešten izvor nam je otkrio da se Anastasija vratila sa Mikonosa i da je posebno uzbuđena zbog ove glamurozne proslave u Beogradu.

Obavezan je dres-kod, tako da će muškarci biti u odelima, a devojke u dugim haljinama

- Tasa je morala da dođe pošto je čeka proba haljine, kao i svi potrebni kozmetički tretmani. Jako se raduje i ne krije uzbuđenje zbog toga što će joj Sloba pevati na rođendanu. Naravno, Ceca je već rekla da jedva čeka da zapeva na ćerkinom slavlju, a naravno da će se i brojni prijatelji sa estrade te noći uhvatiti mikrofon.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sloba Radanović...

- Kao i svaki roditelj, tu sam da ispunjavam želje svoje dece. Naravno, one koje su u granicama realnih - rekla je jednom prilikom Ceca.

Anastasijinom rođendanu se raduje i njen brat Veljko i snajka Bogdana Rodić, koji su poznati kao pravi veseljaci. Još ne znamo koje je on iznenađenje spremio za sestru, ali sigurno je nešto što će je oduševiti. Njih dvoje su veoma vezani, te nije čudno što često jedno drugo iznenađuju.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Veljko i Bogdana...

Podsećanja radi, Tasa je već proslavila rođendan na Mikonosu u prisustvu dečka Đorđa Kuljića i najbližih prijatelja. Osim torte i vatrometa, kojima je bila oduševljena, na večeri na kojoj je bila u jednom trenutku je zapevao i Željko Joksimović, što je mladu Ražnatovićevu veoma obradovalo.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sloba: Ispuniću Anastasiji svaku želju

Sloba Radanović je za Srpski telegraf potvrdio da će pevati na slavlju i da je tto za njega velika čast.

- Nisam želeo to da spominjem do sada jer ipak mislim da nisam ja taj od koga treba da se sazna, ali pošto ste već upoznati s tim, Ceca me je pozvala i rekla kako bi voleli da ja pevam na rođendanu, a ja sam se, naravno, rado odazvao pozivu. Velika je to čast. Imam zaista širok repertoar, tako da verujem da neće biti problema oko pesama i izbora, a i ukusi su nam slični. Šta god budu poželele - rekao je Radanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tamara

29.05.2019 14:48

Nije joj baš neka želja.

Odgovori 20 1
Milan

29.05.2019 18:49

Sve u inat Luni.Sitne duse a mogle su biti,ustvari nisu nikad.

Odgovori 1 10