Gagi pukao na Anabelu, pa prekinuli svaki kontakt: Ona je umislila da je i tata i mama!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

28.05.2019

18:27

Anabela Atijas svojom izjavom u "Magazinu In" da ju je bivši suprug Gagi Đogani prevario sa drugaricom, iziritirala je densera koji je odlučio da prekine svaki kontakt s njom.

Promo foto
Više nisu u kontaktu... Gagi Đogani i Anabela Atijas

Gagi i Anabela u poslednje vreme bili su u dobrim odnosima, pa se denser viđao i sa njom, i sa njenim novim mužem Andrejom Atijasom.

printscreen/TVPink
U emisiji tvrdila da ju je Gagi varao s drugaricama.. Anabela

Bivši supružnici trudili su se da budu korektni jedno prema drugom i zbog ćerke Lune Đogani, te muzičke karijere koju ima u planu da gradi po napuštanju "Zadruge 2".

No, odnosi su se narušili kada je Anabela javno rekla kako ju je Gagi u braku varao sa njenim drugaricama, ženama koje su joj u kuću dolazile. Nakon razgovora koji su imali posle toga bivši partneri prestali su da razgovaraju, a Anabela je, kako Gagi tvrdi, njega isključila iz planova i odluka o Luninoj karijeri.

youtube.com/AmiG Show
Besan... Đogani

Na pitanje zašto je to uradila, Gagi kaže:

- Verovatno zato što je ona ta koja se, navodno, pita, vezano za Luninu karijeru. Moraćete da pitate nju. Ja sam rekao: "Okej, nije problem, biće to tako"!

Na pitanje da li su se njegovi i Anabelini planovi vezano za Luninu karijeru razlikovali, ili su bili isti, Gagi kaže da je njegova uloga trebalo da bude uloga zaštitnika, jer je siguran da bi o svemu vodio računa.

- Ona (Anabela) je meni rekla da je navodno mene predložila da se ja tu aktiviram. Ja sam rekao: "Nije problem, što da ne, smatram da sam dugo u tom poslu, što bi dali nekom drugom da radi kad sam ja u tom poslu već 25 godina, mi bi to sigurno najbolje odradili". Ali, ja bih tu više bio čovek koji bi samo gledao da Lunu zaštitim u svakom smislu, da je neko ne potkrada, i uopšteno bih bio tu. Ja sam pregovarao vezano za ovaj drugi rijaliti - Zadrugu 2. Ja sam išao na pregovaranje, ja sam taj koji je sve završavao, i ugovore i pravno - rekao je denser za Telegraf.rs, čime je otkrio i nešto što do sada nije bilo poznato javnosti.

Na to što je Anabela naprasno promenila planove, Gagi kaže:

- Ona je umislila da je ona tata i mama, ona jednostavno ima taj trip da samo ona bude tu, a da ja ne budem. Ona ima takav stav, generalno, otkad smo se razveli. Uvek se tako ponela prema meni, uvek je imala takav stav. Evo, sad, kao, navodno je predložila da budemo zajedno, i tu smo krenuli, i sad ovo kad se desilo u "Magazinu In", opet me je etiketirala i rešio sam da preko toga ne pređem.

U vezi sa pomenutim Anabelinim izjavama - da ju je tokom braka varao sa njenim koleginicama i prijateljicama, Gagi kaže da ga je bivša žena zvala da se izvini.

instagram.com/gagidjogani
Svađa se sa Anabelom zbog nje... Luna i Gagi

- Ne bih dalje da idem, to je neka prošlost, pre 10 godina, i to je već ispričana priča - rekao nam je Đogani i dodao:

- Ona je mene nazvala sutradan i počela je da mi se izvinjava. Rekao sam joj da me više ne zove, nemam šta više da pričam sa njom . Ja ne mogu da budem podrška Luni, a da mene ona u javnosti ofira i degradira. Stvarno ne ide. Što joj je to trebalo, stvarno ne znam.

Na pitanje da li je bivšoj ženi sve to još više zamerio, s obzirom da je nedavno izjavio da je on nju stvorio i da pre njega nije znala da peva, te da ju je on proslavio, rekao je sledeće:

- Ne... To su svi znali, da ona nije znala... To jest, da na nekim CD-ovima nije pevala.

Komentari (2)

Loading
Suzana

29.05.2019 12:10

Anabela izračunala da je najbolje da ona sama potroši Lunine pare.

Tamara

29.05.2019 12:20

Anabeli sve Lunine pare. Nema ništa za Gagija.