Gabrijela Pejčev brutalno odbrusila Andreani: Draga, mozga nemaš, trpim te već mesec dana!

Autor:

Zabava

27.05.2019

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se u poslednje vreme sve više šuška o tome kako je bivši muž Andreane Čekić varao svoju suprugu sa Gabrijelom Pejčev, Čekićeva je napravila haos komentarom da je sigurna da je do afere došlo.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen/instagram.com/andreanacekic
Gabrijela i Andreana...

Pejčev nije uspela da se suzdrži, pa je rešila da progovori. Putem društvene mreže Instagram brutalno joj je odbrusila, jer je u pitanju, kako kaže, "bezobrazluk minus beskonačno". 

- Draga koleginice Andreana Čekić, ne znam koji je tvoj razlog da mi se nakačiš niotkuda i ni zbog čega, ali 'ajde da pokušamo da saznamo! Ako si već u nešto ubeđena i tvrdiš da je tačno, zbog čega tvoji napadi nisu krenuli onda kada si počela da 'sumnjaš' u bilo šta? Sada si odjednom rešila da ne želiš nešto da trpiš. Umesto da se pozabaviš time i da se razvedeš od jednog, a drugog da razvedeš, ti se baviš mojim životom. Aman ženo, idi drži neku dijetu, treniraj, radi nešto pametno (to ti je moj prijateljski savet) - napisala je Gabrijela, ali nije se tu zaustavila. 

Foto: instagram.com/gabrijela_pejcev_official
Gabrijela zapušila Andreani usta...

- Od svega Bog ti je dao jedino glas, pošto mozga očigledno nemaš, jer da imaš, rešila bi ovo drugačije, ne preko novinara! Ali Bože moj... marketinga nikad dosta. Što je najgore, gotivila sam te jako, kao što gotivim svaku svoju koleginicu i u meni nema ni grama sujete, jer sam izuzetno zadovoljna sobom. Sada već mogu da kažem da za kolegijalnost ne znaš, a još manje za ljudskost. Trpim te mesec dana, ni na jednu tvoju optužbu nisam reagovala, ali moram, bezobrazluk minus beskonačno.

Foto: instagram.com/gabrijela_pejcev_official
Dosta joj je svega...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Suzana

27.05.2019 15:32

Andreana od početka karijere je bila nemoralna.

Odgovori 11 0