Kao iz Dinastije: Ova moćna porodica oduševila prisutne na svadbi Džajine ćerke!

Autor: Marko ĐEDOVIĆ

Zabava

25.05.2019

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dan za nama obeležilo je jedno glamurozno venčanje i ujedinjenje dveju moćnih porodica Džajić i Ivanović. Ćerka Dragana Džajića i brat Ane Ivanović danas su rekli sudbonosno 'da' i upriličili prisutnima noć za pamćenje.

Foto: M. ĐEDOVIĆ
Porodica Terzić

Mladenci su delimično uspeli u tome da njihovo venčanje ne bude praćeno do detalja, ali neosporno je da su pripadnici sedme sile uradili sjajan posao i izvestili javnost o tome ko je od poznatih došao na ovu ceremoniju.

Uhvatili su čak i mladu pre samog venčanja u glamuroznoj haljini, koja im je priznala da ima veliku tremu, dok je njen otac, legendarni fudbaler Dragan Džajić, izjavio da će sigurno popiti koju čašicu više u čast ćerke i zeta.

Tu je bila i Ana Ivanović, Miloševa sestra, bez supruga Bastijana Švajnštajgera, koji nije mogao da odloži poslovne obaveze. Teniserka je u Srbiji prvi put otkako je objavljeno da je ponovo u drugom stanju, a dok je ulazila u hotel, i te kako se video trudnički stomak.

Foto: Privatna arhiva
Prostorija u kojoj su se venčali Dragana i Miloš

Viđeni su još i Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Dule Savić, Boba Živojinović, Danica Drašković, a pažnju je privukao i dolazak porodice Terzić.

Zvezdan terzić stao je pred fotoreportere i pozirao sa suprugom Svetlanom, ćerkom Mašom, kao i sinovima Nikšom i Kostadinom i tako odali utisak jake i staložene porodice.

Pozdravili su pripadnike sedme sile i ušli u hotel kako bi prisustvovali svadbi o kojoj će se tek pričati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading