Lazić još uvek u braku sa Sevićkom: Darko laže verenicu da se razveo!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Darko Lazić je još uvek zakonit suprug Ane Sević uprkos pokušaju da slaže ne samo verenicu već i celokupnu javnost u Srbiji. Kako Srpski telegraf saznaje, Lazić, koji je ekskluzivno za naš list izjavio da je zvanično razveden, u stvari se nije pojavio na nedavnom ročištu, koje je bilo zakazano po tužbi Ane Sević u cilju razvoda braka.

Foto: e-stock/S. KOSTIĆ
Marina i Darko

Prema tvrdnjama upućenih, pevač se odlučio na ovu veliku laž kako bi umirio verenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mesecu, a koja je zahtevala od pevača da što pre okonča brak da bi mogli da planiraju venčanje.

- Darko je imao pritisak oca i majke, ali i verenice, koja ga je otkako se vratio iz bolnice zapitkivala kada će se razvesti. On joj je prethodno obećao da će sklopiti brak čim se zvanično razvede od Ane i logično da je bila nestrpljiva. Ona mu je čak u nekoliko navrata prilikom svađa i zapretila da sve dok je u braku sa Anom neće moći da viđa njihovo dete. Kada je napokon stigao poziv za ročište, svi su bili srećni, osim Darka - govori dobro obavešten izvor i nastavlja:

Anin advokat: Informacije koje izlaze u javnost da su se Ana i Darko razveli su netačne. To je apsolutna glupost

- Darko nije imao hrabrosti da stavi potpis na razvod uprkos pritiscima koje je imao i zbog toga je odlučio da se ne pojavi na sudu. Bio je prinuđen da slaže porodicu i verenicu, pa, samim tim, i javnost da se razveo zbog pritiska koji je imao, ali je prava istina da je on još Anin muž.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević

Kako dalje saznajemo, Lazić je na poslednje ročište zakasnio, nakon čega se našao sa Anom, kojoj se pravdao da je imao neodložnih obaveza i nije uspeo da stigne. Tada ga je, prema tvrdnjama upućenih, zamolila da na sledeće ročište dođe da bi spor bio završen i kako bi svako mogao da nastavi svojim putem.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevača, ali se do zaključenja broja nije javljao na naše pozive.

S druge strane, pravni zastupnik Ane Sević advokat Miša Petrovski potvrdio je naša saznanja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko i Ana

- Informacije koje izlaze u javnosti da su se Ana i Darko razveli su netačne. To je apsolutna glupost. On se nije pojavio na ročištu, a ponovo je zakazano za jun mesec. Tačnije, zakasnio je, pa smo tada napravili neki sporazum, koji bi trebalo da stupi na snagu u junu - rekao je Miša za naš list.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo smo pevača, a on je nakon što je čuo da je uhvaćen u laži počeo da preti.

- Tužiću vas sve, napraviću skandal ako budete to pisali. Za mene smo razvedeni - rekao je Darko.

Podsetimo, Ana Sević i Darko Lazić venčali su se u tajnosti 12. juna 2014. Samo mesec dana kasnije, Sevićeva je na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Lorena. Tokom turbulentnog braka pratile su ih brojne afere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading