Anabela mi je na prevaru otela ćerku! Bori se za očinstvo: Gagi u ratu sa bivšom suprugom!

Autor:

Zabava

23.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela i Andrej Atijas prošle nedelje su otputovali u Pariz sa ćerkom Blankicom da joj proslave rođendan, a sa sobom su poveli i Anabelinu ćerku iz prvog braka Ninu (14), koja je doskoro bila kod oca Gagija Đoganija. Zbog ove situacije Gagi je očajan, posebno što ga Anabela nije obavestila da vodi ćerku van zemlje, već je za to putovanje saznao preko Instagrama, na kojem se Atijasova hvalila kako uživa sa najmilijima.

RepublikaFoto: Promo foto
Gagi i Anabela...

Gagi za Srpski telegraf otkriva da se brinuo o Nini i krivo mu je što se Anabela sada prema njemu ponaša kao da nije dobar otac, pa ga iz svega isključuje i ni o čemu ga ne obaveštava.

- Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni ni reč nije rekla. Ja sam za nju ništa, ona se ponaša kao da to nisu moja deca. Zna da joj ne treba moja saglasnost, pa to koristi i dete vodi gde god stigne, a mene ni o čemu ne obaveštava. Ona ima puno starateljstvo nad decom i misli da ja ne treba da znam gde su mi i šta rade ćerke. A kad je njoj frka, onda me koristi i dobar sam joj za sve. Decu mi je na prevaru uzela - kaže vidno potresen Gagi i objašnjava šta se desilo ispred sudnice pre deset godina, kada se razvodio od Anabele.

Gagi: Anabela je odvela Ninu u Pariz, a meni ni reč nije rekla. Ona se ponaša kao da to nisu moja deca

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Gagi tvrdi da mu je na prevaru odvela mlađu ćerku Ninu...

- Mi smo tada rešili da se razvedemo sporazumno i nije bilo nikakvih problema. Kad ono, Anabela se pojavljuje sa advokatom, a ja došao sam. Nisam imao pojma i pitao sam je: "Šta će ti advokat kada smo se ti i ja o svemu već dogovorili." Rekla mi je da to tako treba i dala mi neki papir da potpišem. Ja uopšte nisam znao šta potpisujem, ona mi je rekla da je to takav protokol i ja sam joj verovao. Tek kasnije sam shvatio da mi je podvalila i da sam potpisao da joj dajem potpuno starateljstvo nad decom, a da ja gubim svako pravo - rekao je Đogani i nastavio:

Podvalila mi je papir da potpišem saglasnost za starateljstvo, a sada izvodi dete iz države kako joj se prohte, tvrdi Đogani

RepublikaFoto: e-stock agency
Sporazumno se razveli...

- Ja sam Anabeli verovao, a ona je to iskoristila i na prevaru mi oduzela decu, a nisam hteo da tako bude. Žalio sam se, ali džabe, njoj su pripala deca. Lunu i Ninu volim i nikada mi nije bilo teško šta god treba za njih da uradim, njih dve su meni sve na svetu. Po pitanju podele imovine, dao sam Anabeli veliki stan bez reči, a ja sam otišao i uzeo neku garsonjeru jer je za mene to dosta pošto sam već sam. Je l' vidite šta sad njihova majka meni radi? Usred školske godine ona vodi moje dete, bez da mi kaže bar da ide i Nina s njima. Ona bukvalno radi šta joj se prohte i briga je za sve. Gagi dodaje da bi i on o bivšoj ženi imao šta da kaže, ali da zbog dece ćuti i trpi poniženja.

Foto: instagram.com/gagidjogani

Luna više veruje meni nego majci

Gagi je priznao da su pred Lunin ulazak u "Zadrugu 2" imali porodični sastanak i da su se dogovarali ko je za šta zadužen dok im je ćerka unutra. Po njegovim rečima, Luna je insistirala da on bude glavni kada su društvene mreže u pitanju.

- Luna mi je ovim rečima rekla, citiram: "Tata, ti vodi moj Instagram, mama zna da pretera i da uveliča stvari." Ona i ja mnogo pričamo o svemu i ja je razumem, Luna više veruje meni nego majci - rekao je Gagi.

- Kada bih ja progovorio o Anabeli i našem braku, ona bi za tri sata spakovala kofere i pobegla u Sarajevo. Imam i ja mnogo toga da kažem, ali neću nikada zbog ćerki. Ja njih stvarno volim i gledam na njih. Nikada neću blatiti njihovu majku iako ona mene ponižava gde stigne.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anabelom kako bismo čuli i njenu stranu priče, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

Foto: instagram.com/luna_djogani

Anabela ne voli svoju decu, ne misli na njih

Posle Anabelinog priznanja da ju je Gagi varao s kim je stigao, on je bio očajan što njegove ćerke moraju da prolaze kroz to i da slušaju kako njihova majka blati njihovog oca, pa je oštro osudio bivšu ženu.

- Anabela kaže i stalno stavlja po društvenim mrežama kako je ona divna majka i kako voli svoju decu. E, pa ja bih rekao baš suprotno. Kako možeš da voliš svoju decu, a da za njihovog oca pričaš sve najgore?! Ti onda ne voliš tu decu. Luni će biti jako teško kada bude čitala šta je sve njena majka pričala o meni - kaže Lunin otac.

Podsetimo, velika svađa između bivših supružnika krenula je posle Anabelinog priznanja da ju je Gagi varao u njihovom zajedničkom stanu sa njenim najboljim drugaricama. Prema njenim rečima, ona je hranila i oblačila te devojke, koje su spavale sa njenim mužem, njoj skoro pred očima. Posle ovih Anabelinih reči Gagi je poludeo i rekao da time što govori o njemu više priča o sebi. Nije želeo da je kudi, pošto, kako on kaže, ne želi da potresa ćerke, pa će samo zbog njih ćutati. 

Foto: e-stock/KOBRA

Nezadovoljna u braku sa Andrejem

Gagi je i dalje začuđen što je Anabela nakon decenije počela da iznosi ružne stvari o njemu i, kako on kaže, da ga kanali i u svemu ga sprečava. Prema njegovim rečima, Atijasova ima krizu u braku, pa je zbog toga poludela i njega napada.

- Još uvek ne znam povod za ovakvo Anabelino ponašanje. Ona mene svuda minira i ponižava me. Ja sam za nju nula. Očigledno je nezadovoljna životom i brakom, pa zbog toga udara na mene. A ja sam im uvek bio tu šta god da je trebalo. Ja sam hteo da pokažem narodu kako i razvedeni ljudi mogu normalno da komuniciraju. Ono što sam godinama gradio, Anabela je za pet minuta u emisiji srušila i zauvek nas razdvojila - iskren je Đogani.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

23.05.2019 10:48

Anabela je najveći prevarant i manipulator. Kao da je odrasla u mafiji.

Odgovori 14 0
RadišaG

23.05.2019 11:07

Prevarila nepismenog Gagija.