Mesecima su ovo krili: Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili duet i sve oduševili!

Autor:

Zabava

21.05.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Danijela Karić i Ivan Mileusnić predstavili su duetsku pesmu "Voleti tebe", iznenađenje koje su za publiku dugo u tajnosti pripremali. Popularna pevačica i plesač i koreograf za zajedničku numeru snimili su i spot koji obiluje emotivnim scenama.

RepublikaFoto: Marko Sovilj
Danijela i Ivan...

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su na oduševljenje mnogih ukrstili glasove i mesecima vredno radili na duetu "Voleti tebe", kako bi svaki detalj doveli do perfekcije, a pesmu i spot danas su s ponosom predstavili javnosti.

U visokobudžetnom spotu lepa pevačica i prvak u modernom plesu verno su dočarali emotivne stihove njihovog muzičkog prvenca.

RepublikaFoto: Marko Sovilj
Uradili zajedničku pesmu...

Iako je u pitanju bio rad na velikom projektu, Danijela i Ivan uspeli su da do poslednjeg trenutka sve drže u tajnosti, a pre dva dana objavili su tizer za spot, čime su zagolicali maštu publike koja od sada ima priliku da konačno i uživa u ovoj numeri.


Na njihovom glamuroznom svadbenom slavlju održanom 2. maja ove godine Danijela i Ivan zajedno su otpevali emotivnu baladu Aleksandre Kovač "Da te volim", što je naišlo na brojne pozitivne reakcije, a profesionalni plesač i vlasnik plesne škole dobio je pohvale za svoje pevačko umeće. Danijela je tom prilikom naglasila da svog supruga bodri kada je reč o bavljenju pevanjem jer je izuzetno talentovan, što je sada i potvrđeno. 

Svi koji su već čuli pesmu navode da će u rekordnom roku osvojiti mnoga srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading