Saša Matić peva na svadbi ćerke naše fudbalske legende!

Autor:

Zabava

22.05.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka fudbalske legende Dragana Džajića Dragana Džajić izgovoriće u subotu sudbonosno "da" svom izabraniku Milošu Ivanoviću u Hramu Svetog Save na Vračaru, a na svadbenoj ceremoniji je potvrđeno da će, prema želji mladenaca, zapevati folker Saša Matić.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Matić...

Njih dvoje žele da svadba bude lepa i vesela, zbog čega su za organizaciju angažovali čitav tim profesionalaca koji će se pobrinuti da svi detalji budu baš po njihovoj želji. Dragana je izrazila želju da na slavlju peva Saša Matić, koji se odmah odazvao pozivu i pristao da uveliča svečanost.

- Dragana i Miloš obožavaju Matića i čim su zakazali venčanje, znali su da će njega angažovati da otpeva blok pesama. Saša je prihvatio da se pojavi na svadbi ovog para, a potrudiće se da im ulepša svadbeno veselje - rekao je za medije izvor blizak paru.

Za venčanicu koju će mlada da obuče izdvojeno je nekoliko hiljada dolara

Inače, mlada će se pojaviti u venčanici, za koju je izdvojeno nekoliko hiljada dolara, a spekuliše se da će Dragana na proslavi posle zvaničnog dela promeniti nekoliko autfita.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading