Darko oterao trudnu verenicu, neće da se ženi drugi put!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić, koji za manje od mesec dana treba da postane otac drugi put, ostavio je verenicu Marinu Gagić, koja je u devetom mesecu trudnoće.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Marina Gagić i Darko Lazić

Kako Srpski telegraf saznaje, Marina već mesec dana boravi u porodičnoj kući u Pećincima nakon što joj je Darko saopštio da ne planira da se ženi nego samo da prizna dete. Prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice između njih nastale su nakon njegovog napuštanja bolnice i ponovnih izlazaka, tokom kojih je konzumirao alkohol, što je Gagićevu doslovce izluđivalo.

- Marina već mesec dana živi kod roditelja u Pećincima. Nakon poslednje svađe skupila je stvari i vratila se kod svojih. Ona više nije mogla da izdrži da se Darko vraća kući pijan nakon noćnih izlazaka, koji mu štete zdravlju. Sto puta mu je rekla da je njihovom detetu potreban zdrav otac, koji će da brine o njima, a ne pijanica - objašnjava izvor i nastavlja:

- Na sve to je poludela kada je ponovo seo u auto i taj dan je izbila velika svađa među njima. On joj je tokom svađe rekao da kupi stvari i ide kući pošto svakako ne planira da se ženi, ali će dete da prizna. Marina se u suzama spakovala i otišla - rekao je izvor za Srpski telegraf.

Darko: Tačno je da Marina živi kod roditelja, kod mojih dolazi preko dana, budemo tu zajedno

RepublikaFoto: instagram.com/marinaagagic
Marina je u drugom stanju...

Kako izvor blizak Laziću dalje navodi, on sve intenzivnije izlazi i sve manje vremena provodi sa Marinom, koja sve teže podnosi poslednje trudničke dane. Uprkos zahvalnosti koju je prema njoj ispoljavao zbog toga što je bila uz njega tokom najtežih dana, Darko Marini nije dao nikakvu potvrdu ljubavi. Od zajedničkog krova nad glavom nema ništa, a kako stoje stvari, ni od svadbe.

- Darko je odlučio da se vrati starom načinu života, a Marina to osuđuje. On je s njom u neformalnom odnosu, dva dana se vole, dva dana ne pričaju, a rekao joj je da nema potrebe da se venčavaju. Bolje da budu, kako on kaže, u vezi dok im je lepo i da uživaju u životu. Ona je van sebe, ali s obzirom na to da dete stiže uskoro, pokušava da održi odnos s njim i nada se da će se opametiti kada uzme bebu u naručje - zaključio je izvor.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Lazić: Razveo sam se od Ane

Darko Lazić i Ana Sević su se pre nekoliko dana i zvanično razveli. On je potpisao razvod i dogovorili su se oko brige o ćerki Loreni.

- Tačno je, Ana i ja smo se razveli pre nekoliko dan. Rukovali smo se kao ljudi i krenuo je svako svojim putem i zvanično. U super smo odnosima i negovaćemo dobre odnose zbog Lorene - izjavio je Darko za Srpski telegraf.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Darka Lazića, koji nam je potvrdio da ne žive zajedno, ali kaže da će u budućnosti biti pod istim krovom.

- Tačno je da Marina živi kod roditelja, kod mojih dolazi preko dana, budemo tu zajedno. Planiram kada završimo kuću da se preselimo i da živimo zajedno - rekao je Lazić za naš list.

Podsećanja radi, Marina Gagić i Darko Lazić zajedno su već godinu dana. Prvi put su uslikani tokom letovanja u Budvi, a nedugo zatim su vezu i potvrdili. Krajem oktobra, kada je Darko imao tešku saobraćajnu nesreću, Marina mu je bila najveća podrška, a kada se probudio iz kome, sačekale su ga srećne vesti da će postati otac.

Foto: Republika.rs

Vozi bez dozvole

Srpski telegraf objavio je ekskluzivnu fotografiju na kojoj se vidi Lazić kako ponovo vozi nakon teške saobraćajne nesreće koju je krajem oktobra izazvao, a u kojoj je jedva preživeo. Nakon što mu je pre sedam godina trajno oduzeta vozačka dozvola, Lazić se oglušio o odluku policije i opet seo za volan, čime je doveo ne samo svoj život nego i život trudne verenice u pitanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Psihijatar

22.05.2019 11:30

Još jedan klasičan primer šta droga i alkohol, posebno, a i u kombinaciji urade sa mozgom jedne "tanke", plitkoumne osobe.

Odgovori 21 0